R.u.STY Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2008 newite nekdo jestli tadle hra neblbne jako nhlko 2009,ptz kdyz ji chci spustit v xboxu360 tak to pise dhis disc is unreadable a to sem to divko neska kupoval a hned po vypaleni mi jelo Citovat
Zavorka Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2008 newite nekdo jestli tadle hra neblbne jako nhlko 2009,ptz kdyz ji chci spustit v xboxu360 tak to pise dhis disc is unreadable a to sem to divko neska kupoval a hned po vypaleni mi jelo kup jiný DVD (ne stejnou značku ...) já kupuju verbatim a fungovalo 100%vypálených her ... nedávno mi kamarad vypálil hru na imation ... chvíli fungovala ... chvíli ne ... taky mi psalo že se nedá přečíst ;) přepálil jsem to na verbatim a jede Citovat
R.u.STY Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2008 no prave ja to mam na verbamatice, ae to pry je kvuli telce, nefunuje to na SDTV- http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/banjo-kazooie-nuts-bolts-unreadable-on-sdtvs jesti sem to dobre pochopil Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.