Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaké Gta na psp je lepší?


Shift

Recommended Posts

Pred par minutami som dohral LCS, VCS bola prva hra co som hral na PSP. Prvy dost velky rozdiel podla mna je ze LCS je podla mna lahsie ako VCS, nie je tam ani jedna zakysova misia, narozdiel od VCS. Aj tak ale mam radsej VCS, kvoli lepsej atmosfere, a aj moznostiam...v LCS mas napriklad 3 savy v celej hre, a nemas vrtulniky. Vo VCS kupujes nehnutelnosti a tak...a tiez ma imho lepsi soundtrack...ale to je jedno v obidvoch hrach si mozes pridat Custom Tracky. Rozhodni sa sam, ja doporucujem VCS, aj ked je tam viac zakysovych misii tak ked sa ti v nich nedari je viac veci co mozes robit na rozdiel od LCS....:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s ScRyX a myslím že nemá cenu tu o tom dál mluvit... 1)topik tu už myslim je...2) nemá smysl se o tom bavit každému se líbí něco jiného... já naprosto souhlasím s postem nademnou :) LCS jsem také dohrál je to supr hra(jeste na umd xD) je to takova skvela priprava na vyzralejsi VCS...myslim ze stoji za to si zahrat obe a uvidis ;) kazde ma sve pro a proti a u kazdeho jinak ...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu