Shift Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Ahoj zajíma mě jaké GTA na psp je podle vás lepší nebo má lepší grafiku? jestli GTA liber city stories nebo GTA vice city stories Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Toto téma už tu kdesi je, tak hledej:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 GTA LCS je jako GTA III na PC , GTA VCS je novejsi, vic moznosti, ale auta, motorky atd. jsou skoro stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Gta Vice City Stories vic moznosti a zdalo se mi o neco lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Pred par minutami som dohral LCS, VCS bola prva hra co som hral na PSP. Prvy dost velky rozdiel podla mna je ze LCS je podla mna lahsie ako VCS, nie je tam ani jedna zakysova misia, narozdiel od VCS. Aj tak ale mam radsej VCS, kvoli lepsej atmosfere, a aj moznostiam...v LCS mas napriklad 3 savy v celej hre, a nemas vrtulniky. Vo VCS kupujes nehnutelnosti a tak...a tiez ma imho lepsi soundtrack...ale to je jedno v obidvoch hrach si mozes pridat Custom Tracky. Rozhodni sa sam, ja doporucujem VCS, aj ked je tam viac zakysovych misii tak ked sa ti v nich nedari je viac veci co mozes robit na rozdiel od LCS....:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Souhlasím s ScRyX a myslím že nemá cenu tu o tom dál mluvit... 1)topik tu už myslim je...2) nemá smysl se o tom bavit každému se líbí něco jiného... já naprosto souhlasím s postem nademnou :) LCS jsem také dohrál je to supr hra(jeste na umd xD) je to takova skvela priprava na vyzralejsi VCS...myslim ze stoji za to si zahrat obe a uvidis ;) kazde ma sve pro a proti a u kazdeho jinak ...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 už se to tu řešilo tak si to najdi ale doporučuju VCT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 GTA VCS o dost volnost , ve vode se neutopis , sympatickej hrdina a ne jako tamten v predchozi hre potom si muzes delat vlasni imperia fakt skvela hra takze je to jasny ne ? GTA VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 ja bych řekl GTA Vice City Stories je dobry Liberty.. nic moc i Grafika de! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts