kucis Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Mám ho nový, tedka jsem ho dotáhl (flashlý) dám tam Far Cry 2 a chce to update, bez update me to nepusti dal, nestane se nic, kdyz dam update? A ještě jedna otázka, není náhodou dashboard v CZ? Nikde jsem ji tam neměl, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 19, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Cau , normalne updatuj , nic se nestane... Ne novej dash neni v CZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Cau , normalne updatuj , nic se nestane...Ne novej dash neni v CZ... Aha, nemel jsem tam pichly net, dal jsem update, ono mi to napsalo, tze nemam net, udelal restart a hra najela. Takze mam se pripojit a dat update, aby mi to nenapsalo priste? Jinak, jak poznam, ze mam novy dashboard? Mam novou arcade verzi s vymenou mechanikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 určitě to poznáš :D má uplně nový vzhled... navíc topic už tu je :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 určitě to poznáš :D má uplně nový vzhled...navíc topic už tu je :blink: Tak to urco ne, vzhled mam klasicky, takze nevim. Co s tim updatem, muzu tam normalne pichnout netovy kabel a normalne udelat update? At nemam update hned ze startu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 jasně... to je jedno kdy tam dáš ten kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Mám ho nový, tedka jsem ho dotáhl (flashlý) dám tam Far Cry 2 a chce to update, bez update me to nepusti dal, nestane se nic, kdyz dam update?
A ještě jedna otázka, není náhodou dashboard v CZ? Nikde jsem ji tam neměl, diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts