Efendri Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Čaute, poraďte prosím "newbiekovi" co to znamená, když mi PS3 těsně předtím než se vypne dvakrát pípne. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 19, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Kdyz ho vypinas primo na konzoli tak pipne 2x a vyresetuje se mu zobrazovaci nastaveni , pokud ho budes vypinat sixaxisem pipat by myslim nemelo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Efendri Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Právě že to vypínám přes sixaxis, už to ale nedělá. By mě zajímalo čím to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 19, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Obcas se to stava , kdyz se poskodi nejake nastaveni , tak ho ps3 potrebuje resetovat... Kdyby ti to jeste delalo , vyzkousel bych restore defeaut setings... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Efendri Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Díky za radu. Ja měl pomalu strach, že jde PS3 do háje.... Takže se mi ulevilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Efendri
Čaute,
poraďte prosím "newbiekovi" co to znamená, když mi PS3 těsně předtím než se vypne dvakrát pípne.
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.