wotawik Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 ahoj chtel sem se zeptat na to, ze kdyz mam vyndanej joystick a zapnu hru, tak mi ujizdi obraz nebo cela postava do boku(podle hry), jestli se musi spravit cely psp nebo jestli kdyz si koupim joystick tak se to spravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 jednoducha rada nejdriv to vyzkousej a pak uvidis.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 titi999 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 me se to taky stalo :) nejdrive ten joytick vyndej a tam bude naka chyba me se zacal zadrhavat joytick a furt mi to chodilo du predu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 chce to novej joystick...mě se to stalo taky a nic s tim nešlo dělat, prostě ho vyměň za novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Mám podobný problém... Zadrhl se mi joystick tak jsem si koupil novej z honkongu, kdyz jsem ho tam namontoval tak me nefunguje. Myslíte že to bude Joystickem nebo spatne usazeny ? EDIT: Nebo nevíte kde by mě to mohli zpravit ? Brno a okolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 tak to fakt nevim a nevite o nejakem servise v Ostrave kde tohle delaji?? pripadne kde flashuji PSP v servise atd.. protoze moc neverim tem co to delaji za 300 protze se mi muze znicit psp za 5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 tak to fakt nevim a nevite o nejakem servise v Ostrave kde tohle delaji?? pripadne kde flashuji PSP v servise atd.. protoze moc neverim tem co to delaji za 300 protze se mi muze znicit psp za 5000 lool:roll: . myslíš že ti v nějakém servise flashnou PSP? de to pouze pres flashery a neboj se pokud s tim flasher ma skusenosti tak ti to urcite nepose*e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ok tak dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 tak to fakt nevim a nevite o nejakem servise v Ostrave kde tohle delaji?? pripadne kde flashuji PSP v servise atd.. protoze moc neverim tem co to delaji za 300 protze se mi muze znicit psp za 5000 Kdyz neveris flasherum tak si kupuj originalky 8) jinak v ostrave nevim ale zkus nektere bazary v brne sem na par narazil kde to delali ..... Ale pokud chces vymenit joystick prijdes o zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wotawik
ahoj chtel sem se zeptat na to, ze kdyz mam vyndanej joystick a zapnu hru, tak mi ujizdi obraz nebo cela postava do boku(podle hry), jestli se musi spravit cely psp nebo jestli kdyz si koupim joystick tak se to spravi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts