wotawik Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2008 ahoj chtel sem se zeptat na to, ze kdyz mam vyndanej joystick a zapnu hru, tak mi ujizdi obraz nebo cela postava do boku(podle hry), jestli se musi spravit cely psp nebo jestli kdyz si koupim joystick tak se to spravi
0 Javor1991 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 jednoducha rada nejdriv to vyzkousej a pak uvidis.-)
0 titi999 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2008 me se to taky stalo :) nejdrive ten joytick vyndej a tam bude naka chyba me se zacal zadrhavat joytick a furt mi to chodilo du predu
0 Ládaví88 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2008 chce to novej joystick...mě se to stalo taky a nic s tim nešlo dělat, prostě ho vyměň za novej
0 brabbit Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2008 Mám podobný problém... Zadrhl se mi joystick tak jsem si koupil novej z honkongu, kdyz jsem ho tam namontoval tak me nefunguje. Myslíte že to bude Joystickem nebo spatne usazeny ? EDIT: Nebo nevíte kde by mě to mohli zpravit ? Brno a okolí...
0 T-o-mmy Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2008 tak to fakt nevim a nevite o nejakem servise v Ostrave kde tohle delaji?? pripadne kde flashuji PSP v servise atd.. protoze moc neverim tem co to delaji za 300 protze se mi muze znicit psp za 5000
0 Jack009 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 tak to fakt nevim a nevite o nejakem servise v Ostrave kde tohle delaji?? pripadne kde flashuji PSP v servise atd.. protoze moc neverim tem co to delaji za 300 protze se mi muze znicit psp za 5000 lool:roll: . myslíš že ti v nějakém servise flashnou PSP? de to pouze pres flashery a neboj se pokud s tim flasher ma skusenosti tak ti to urcite nepose*e
0 Suslikus Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 tak to fakt nevim a nevite o nejakem servise v Ostrave kde tohle delaji?? pripadne kde flashuji PSP v servise atd.. protoze moc neverim tem co to delaji za 300 protze se mi muze znicit psp za 5000 Kdyz neveris flasherum tak si kupuj originalky 8) jinak v ostrave nevim ale zkus nektere bazary v brne sem na par narazil kde to delali ..... Ale pokud chces vymenit joystick prijdes o zaruku
Otázka
wotawik
ahoj chtel sem se zeptat na to, ze kdyz mam vyndanej joystick a zapnu hru, tak mi ujizdi obraz nebo cela postava do boku(podle hry), jestli se musi spravit cely psp nebo jestli kdyz si koupim joystick tak se to spravi
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts