mara69 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Snad sem si zase nesplet sekci, no nevadí. teď k věci stáhnul jsem si tuhle hru na http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=duke-nukem-3d-psp&cisloclanku=2008060012 vše v pohodě rozjel sem to atd. ale problém je v ukládání hry, když si hru uložim v určité pozici tak se mi uloží ale pokud si ji nalouduju :) tak se objevim na začátku kola a ne tam kde jsem si to uložil. Je to celkem nepříjemný příjít o všechny zbraně atd. Tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte co s tim předem dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 nj,ked nie je duke nukem nove na pc,tak je aspon nejake na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 mám stejnej problém .. je to fakt parada to hrat na PSP ale to ukladani už mě odradilo.po par kolech se to už neda hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 tak se objevim na začátku kola a ne tam kde jsem si to uložil. Je to celkem nepříjemný příjít o všechny zbraně atd... já měl kdysi tento problém s Wolfem 3D pro PSP a vyřešil jsem ho tím, že při vypínání hry jsem nejdříve hru uložil, pak opustil do menu a následně vypl do menu XMB. zkuste to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 aspon u me nefunkcniii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.