Johnysko Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 chtel jsem se zeptat vysel uz PAL a nebo RF release fallouta 3 ktery obsahuje cz titulky ? pripadne ktery to je a od jake grupy.Omlouvam se ze jsem nehledal ale ted kdy forum jede jako kdyz nejede by to byl trest neco hledat dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 U žádné verze nejsou CZ titulky. Zbytečné téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 JJ je to tak :( to byl hlavni duvod proc sem ti hru nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 není LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johnysko
chtel jsem se zeptat vysel uz PAL a nebo RF release fallouta 3 ktery obsahuje cz titulky ? pripadne ktery to je a od jake grupy.Omlouvam se ze jsem nehledal ale ted kdy forum jede jako kdyz nejede by to byl trest neco hledat
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts