SpeeDin Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Zdravim mam kabel na propojení psp s TV a kdyz ho zapnu jede mi jen zvuk a ne obraz co stim pls? dik za odpovědi:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 V nastavení PSP vybereš něco jako Display settings nebo tak, a tam to zapneš (nevím, jak je to přesně, to najdeš, taky jsem to ze začátku nevěděl :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeeDin Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 vyreseno, televize nepodporuje NTSC ale pouze STC kua :( LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarwin Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 stačí trochu déle (tak 5 vteřin) podržet tlačítko displej na PSP dokud se nepřepne obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpeeDin
Zdravim mam kabel na propojení psp s TV a kdyz ho zapnu jede mi jen zvuk a ne obraz co stim pls? dik za odpovědi:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts