psychoks Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 ahoj , muzete mi tuhle remake hru doporucit ? jaka je jestli stoji za to THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 asi takhle....stahl sem si ji pod vidinou 2D skakacky (kterych na PSP taky zrovna moc nevyslo) zahral sem udelal prvni kolo, udelal druhy kolo, vypl sem smazal sem :blink: docela me to nebavilo ale treba sem jedinej :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Hra je kritikou hodne dobre cenena, ale taky pekne tezka, az oldschool, coz byl vlastne zamer. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 ehm aha z toho plyne ? jo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Podle mně stojí zato většinou ty hry co bývají podle ostatních divný , blbá grafika atd... jsou po druhé stránce dobré zkusit to můžeš a pak sám uvidíš jestli máš nějaký link na download téhle hry hodíš ho sem ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 http://thepiratebay.org/torrent/4075894/Ultimate_Ghosts_n_Goblins_[ASiA]_[PSP]_[English] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Normalni anglickou verzi si muzete stahnout treba u me v uploadu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Ok dík du si to stáhnout a budu informovat jak to jde :) Už to mam stažený tak to du vyzkoušet :) Bb Nějak mně to nefaká pustím to a mám černou obrazovku a nenabíhá to :( ps : stahoval jsem to od tebe Brento :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Nějak mně to nefaká pustím to a mám černou obrazovku a nenabíhá to :( ps : stahoval jsem to od tebe Brento :( Zkus to prejmenovat na nejaky kratsi nazev. Par lidem to takhle blblo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Jéééé už díky moc :-p Info ze hry : je to dobrá skákačka trošku složitější ale je to nice :) Dík že jsi založil tenhle Topic jinak bych to asi nenašel :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 nz :) ale porad jsem nedosel k tomu so bych chtel :D jestli mi ji muzete 100% doporucit nejsem trpelivej takze nwm jestli by mi vydrzela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Tak si to stáhni a vyzkoušej nic stým neztratíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.