Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pořád mi nejde Live

MelvinHarris

Otázka

Ahoj,..chci poprosit o radu,..mám nový xbox 360 elite - výměna mechaniky liteon za samsung,..když vyšla beta verze nového dashboardu tak jsem to tam hodil,..vše fungovalo v pohodě -čekal jsem až se spustí net,..potom jsem dal uživatel pentium4 odkaz pro stažení tzv: full dashboard,..opět jsem ho nahodil do xka,..vše funguje jak má,..ale problém je v tom, že se nepřipojím na live,..když dám test xbox live connection tak mi to po chvíli testovaní hodí failed a napíše mi to že mám problém se svým připojením,..to je nějaký divný protože mám kabelovku a vše se nastvuje automaticky,..už jsem měl takhle připojenejch pár xboxů a vše fungovalo,..BAN nemám,..protože s elite jsem ještě na netu nikdy nebyl,..když dám vytvořit Recover Gamertag tak mi to po chvíli odkáže na test connection,...už si nevím rady,..prosím pomozte,..

PS : Když chci nahodit znovu Beta verzi dashboardu přes flashdisk tak mi to nic neudělá a nenaskočí ani instalace.....myslím že jsem to tím full dashboardem od pentium4 docela zkazil.

Tento problém nemám jenom já,..má to více lidí zde na foru,...prosím o POMOC !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
No tak to je fakt v háji,..prostě to nejde,..dělal jsem i manuální nastavení a nic kurva už,..vždycky to šlo hned automaticky a ted ani prd,..

mne sa podarilo zohnat update z roku 2007 a tiez mi ho xbox nezobere, proste ono bere len vzdy najnovši, chcel som tam šupnut stary aby som rozbehal live :?

Odkaz ke komentáři

• 0
No bohužel mě se děje to samé test failuje jen se stahne z netu ze xbox live je online ve statusu a ze u nich vse bezi. Ale ja si myslim ze mam banana.

Presne tak... je to tym ze mas banana u mna je to presne to iste...ja uz som to dostal este pred vydanim noveho NXE, ale mne to nevadi stiahol som si NXE a updatol Offline a bezi mi to .... sice bez Live a bez divix ,ale co uz?!... s tym musia vsetci pocitat, ze aj na nich rad pride...no nie?!....

Cafte SOSACI

:cheesygrin:8):cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj,..chci poprosit o radu,..mám nový xbox 360 elite - výměna mechaniky liteon za samsung,..když vyšla beta verze nového dashboardu tak jsem to tam hodil,..vše fungovalo v pohodě -čekal jsem až se spustí net,..potom jsem dal uživatel pentium4 odkaz pro stažení tzv: full dashboard,..opět jsem ho nahodil do xka,..vše funguje jak má,..ale problém je v tom, že se nepřipojím na live,..když dám test xbox live connection tak mi to po chvíli testovaní hodí failed a napíše mi to že mám problém se svým připojením,..to je nějaký divný protože mám kabelovku a vše se nastvuje automaticky,..už jsem měl takhle připojenejch pár xboxů a vše fungovalo,..BAN nemám,..protože s elite jsem ještě na netu nikdy nebyl,..když dám vytvořit Recover Gamertag tak mi to po chvíli odkáže na test connection,...už si nevím rady,..prosím pomozte,..

PS : Když chci nahodit znovu Beta verzi dashboardu přes flashdisk tak mi to nic neudělá a nenaskočí ani instalace.....myslím že jsem to tím full dashboardem od pentium4 docela zkazil.

Tento problém nemám jenom já,..má to více lidí zde na foru,...prosím o POMOC !!!

Dashboardem od P4 to není, mám ho nainstalován a na Live jedu (zatím) OK. Myslím, že jsi Banned.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu