Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár otázek

Otázka

Odesláno

Zdar lidi,

včera jsem tady psal,že kupuju starší xbox 360,prý ochipovaný s hdd ,joystickem ,sluchátka, komponentní káblík k tv..

A tedka by mě zajímalo ,zatím eště nemám koupenou LCD ,a jak mi příjde ten chlapík budu to chtít vyzkoušet ,a tak se tedy ptám ..budu k tomu potřebovat eště náký jiný kablík abych to připojil k CRT?A eště mě zajímá co je lepší chip nebo flash?Má to nějak vliv na hry?

Předem díky všem za jakoukoliv radu či odpověd

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Takže klasicky přes scart?

říkám audio video :D takový ty tři vstupy :D AV kabel!

Jinak součástí Xka je redukce z komponetního kabelu na scart tak se zeptej jestli ho má :D;)

EDIT:tohle je jako kabel u Xka:http://www.videotech.cz/images/sklady/C-2235-A_big.jpg

akorát místo toho jacka na konci si dej AV výstup co se dává do Xka :D

a redukce na scart je snad jasná ...:D z tehle tří kolíku ► scart

• 0
Odesláno
A ještě mám poslední otázku ,jak jako člověk který to uvidí poprvé poznám jestli to má chip a nebo flash?To by mě docela dost zajímalo..

to !myslím! že poznáš jen pokud se podíváš dovnitř...sundat faceplate + ten velký kryt Xka a podívat se jestli je na CPU připájený chip a když ne tak když má flash tak jestli s flashem fungují hry ... :D jinak o ničem newím :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu