stanly Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 neviete mi poradit nejaky shop v Anglicku kde by som si mohol objednat hry ci uz na xbox alebo na ps3?? Ze vraj to tam je lacnejsie a o dost ako u nas
0 Johnysko Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 mozna to vis ale davej si hlavne pozor aby to byl region free,protoze NTSC hry pokud teda nemas konzoli take z ameriky nespustis jinak
0 conter Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 mozna to vis ale davej si hlavne pozor aby to byl region free,protoze NTSC hry pokud teda nemas konzoli take z ameriky nespustis jinak řekl bych že je celkem rozdíl hry z Anglie a Ameriky...:D Anglie = PAL , Amerika = NTSC ...pochybuju že by v UK prodávali NTSC hry :D jako třeba dovoz jo ale primárně je tam Evropský standard = PAL :D EDIT: u PS3 je to jedno ne? to je region free .......:arrowu:toto platí jen u Xboxu :D EDIT:2: stanly...ale ten nademnou to zřejmě newí :D
0 stanly Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 ved ja viem ze tam je PAL ale ci neviete nahodou o nejakom dobrom obchode na hry ktory posielaju na dobierku
0 Vashut Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 www.game.co.uk <- herní gigant posílající i do České republiky. Pod tohoto giganta spadají i firmy jako je JRC (nedávno ho koupil). Kdyby jsi náhodou odtud objednával, dej vědět, mohli bychom se šábnout o poštovné.
0 stanly Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 to asi tazko lebo ja som zo Slovenska, tak neviem ako to chces vyriesit, a nevies kolko asi trva kym mi to prijde na Slovensko??? lebo chcem si objednat Tomb Raider Underworld, u nas to ma vyjst az 28.12.2008 a tam to uz je a nechcem tolko cakat. dik
0 Johnysko Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2008 jo tak to se omlouvam,spletl jsem si ty pojmy anglie a amerika
Otázka
stanly
neviete mi poradit nejaky shop v Anglicku kde by som si mohol objednat hry ci uz na xbox alebo na ps3?? Ze vraj to tam je lacnejsie a o dost ako u nas
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts