stanly Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 neviete mi poradit nejaky shop v Anglicku kde by som si mohol objednat hry ci uz na xbox alebo na ps3?? Ze vraj to tam je lacnejsie a o dost ako u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 mozna to vis ale davej si hlavne pozor aby to byl region free,protoze NTSC hry pokud teda nemas konzoli take z ameriky nespustis jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 mozna to vis ale davej si hlavne pozor aby to byl region free,protoze NTSC hry pokud teda nemas konzoli take z ameriky nespustis jinak řekl bych že je celkem rozdíl hry z Anglie a Ameriky...:D Anglie = PAL , Amerika = NTSC ...pochybuju že by v UK prodávali NTSC hry :D jako třeba dovoz jo ale primárně je tam Evropský standard = PAL :D EDIT: u PS3 je to jedno ne? to je region free .......:arrowu:toto platí jen u Xboxu :D EDIT:2: stanly...ale ten nademnou to zřejmě newí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stanly Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 ved ja viem ze tam je PAL ale ci neviete nahodou o nejakom dobrom obchode na hry ktory posielaju na dobierku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 www.game.co.uk <- herní gigant posílající i do České republiky. Pod tohoto giganta spadají i firmy jako je JRC (nedávno ho koupil). Kdyby jsi náhodou odtud objednával, dej vědět, mohli bychom se šábnout o poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stanly Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 to asi tazko lebo ja som zo Slovenska, tak neviem ako to chces vyriesit, a nevies kolko asi trva kym mi to prijde na Slovensko??? lebo chcem si objednat Tomb Raider Underworld, u nas to ma vyjst az 28.12.2008 a tam to uz je a nechcem tolko cakat. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 jo tak to se omlouvam,spletl jsem si ty pojmy anglie a amerika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stanly
neviete mi poradit nejaky shop v Anglicku kde by som si mohol objednat hry ci uz na xbox alebo na ps3?? Ze vraj to tam je lacnejsie a o dost ako u nas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts