Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP memory karta

Otázka

Odesláno

Tuto kartu mam ve svem PSP primo z SONY kseftu karta7he.jpg

Furt sem resil, problem USB,kabel atd pri dlouhem kopirovani na kartu, pak sem kartu strcil primo do PC a prenos dat byl stejne pomalej. 750mb za 40 minut.

Tak sem hledal vsude po netu, jakou ma tato karta rychlost, ale nikde sem ji ani nenasel, natoz abych se o ni neco dozvedel. Muzete mi prosim nekdo pomoct a rict, jak ma byt tako karta rychla? resp. jestli 750mb za 40 je spravna rychlost pro tuto kartu.

Predem diky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Tuto kartu mam ve svem PSP primo z SONY kseftu karta7he.jpg

Furt sem resil, problem USB,kabel atd pri dlouhem kopirovani na kartu, pak sem kartu strcil primo do PC a prenos dat byl stejne pomalej. 750mb za 40 minut.

Tak sem hledal vsude po netu, jakou ma tato karta rychlost, ale nikde sem ji ani nenasel, natoz abych se o ni neco dozvedel. Muzete mi prosim nekdo pomoct a rict, jak ma byt tako karta rychla? resp. jestli 750mb za 40 je spravna rychlost pro tuto kartu.

Predem diky

Mam uplne stejnou kartu a 750 mb mi trva tak 7min....Neformatovals to pres PC?

• 0
Odesláno

formatoval sem to 1 po uprave FW. pak sem to asi po 3 dnech zformatoval znovu a nic. Navic mam pocit, ze mi to predtim trvalo cca 20 minut a po prvnim formatu uz to trva tech 40 minut :(

Format sem delal tak, ze v PSP najedu do setting a tam je format karty, je to spravne? Nemuze to byt trebas tim, ze formatuju na FW 3.03 OE-B ?

• 0
Odesláno

formatoval sem to 1 po uprave FW. pak sem to asi po 3 dnech zformatoval znovu a nic. Navic mam pocit, ze mi to predtim trvalo cca 20 minut a po prvnim formatu uz to trva tech 40 minut :(

Format sem delal tak, ze v PSP najedu do setting a tam je format karty, je to spravne? Nemuze to byt trebas tim, ze formatuju na FW 3.03 OE-B ?

Ale neformatovals to pres PC???Pres PSP je to jedno......A neni mozna ze ta karta je nejakej ten padelek?

• 0
Odesláno
kabel sem mel odpojenej, a potom uz jenom do toho menu.

Ja nevim, jestli to je padelek bo co, ale rychlost je mizerna. Kupoval sem to primo v Sony a tak tedka nevim co s tim. Nevim, jakou ma mit ta karta rychlost, protoze to nikde neni uvedeno a tak ani nevim, jestli to muzu bo nemuzu reklamovat.

No teda taky nevim jakou ma ta karta mit rychlost ale kazdopadne bych tam stim asi zasel jestli to neni kabelem a ani USB vystupem...protoze je nesmysl abys cekal 45 minut nez se ti skopiruje hra...A tak jaks to formatoval to je v poradku:D

• 0
Odesláno

1. kabely sem zkousel ctyri. porad stejny

2. usb mam 2.0 pro jistotu sem to prubnul na dalsich kompech, secko poradny masiny s 2.0. porad stejny

3. karta 2x naformatovana v psx,seting, format memory karty.porad stejny

4. vytahl sem pametovku a nacpal primo do kompu. porad stejny

5. vytahl sem pametovku a nacpa ji do usb ctecky karet. porad stejny

6. hledal sem rychlost karty na netu-nenasel sem ani tu kartu, jako by ani nebyla, natoz rychlost

Naschval jdu koupit PSP do offic Sony kseftu i kdyz je to drazsi, presne abych se vyhnul podobnym probum :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu