havid Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 zdravim mám problém s 5 částí (film 5) hned s prvním levlem, je to v zimě a lítá se tam snospeederem a vůbec nevim jak dál co tam na začátku?? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Uz si to zkoro nepamatuju ale myslim že muzes vystralovat ten hak na provazu bo co to je...A tim vezmes tu bmbu a hodis ji na ty vrata a tim je rozbijes...Ale nejsem si jistej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 jj to sem zkoušel ale nic nejdou mi prostě rozbít :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 jestli myslíš ty dveře hned na začátku nalevo tak tam můžeš až to dohraješ a budeš moct lítat v tie-wingu,tou koulí rozbiješ takovou zed napravo uplně vzadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 yeah mám to díky akorát sem neměl rozbít zeď ale takovou tu bránu vpravo na konci:-) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 gdyž už tu sem za lego anti talent :-) jak se pls ničej ty velký mrchy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 párkrát je omotat tim lanem než spadnou na zem a pak do nich hodit zase tu kouli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 díky moc a čekej že tady ještě přibyde hodně otázek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 mám tu opět další zásek je to v 5 filmu 2 část v jeskyni kde sem sestrojil nepojízdné dělo a je přede mnou zaterasený vchod, nalevo od toho je spouštěč na kterym musej stát 4 lidi ale my sme jen 3 tag vůbec nevim jak dál. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 tim dělem musíš rozstřílet ten zátaras na dveřích, nejdřív jeho okraje a pak střed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 snad vždycky když je někde dělo tak musíš něco rostřílet,to si pamatuj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Díky moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havid
zdravim mám problém s 5 částí (film 5) hned s prvním levlem, je to v zimě a lítá se tam snospeederem a vůbec nevim jak dál co tam na začátku?? díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts