Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s vypálením


Patrik008

Otázka

Zdravím vespolek,

Tak patřím k dalším, který má upravenou konzoli od zdejší superstar :-) který má skutečně zlaté ruce a vybavení. Xbox flashlý, jde se na hry.. ale ouha. Stáhl jsem si Fight Night Round 3, rozbalil a podle návodu nechal projet programem XDVDMulleterBeta10.2. Nejprve mi to vyhodí hlášku: Image appears to be a peculiar size! dám next, pokus o stahování dat (nebo kontrola?) a hláška: This ISO and the checksum data do NOT match! ISO is most likelly invalid. Would you like to attempt to fix? zadám yes (checking video particion) a vyhodí to: Could not get a requested file! Potom už se nic neděje. Podle Kanalizatora nemá smysl ISO vypalovat, pokud neprojde tímto programem. Pochopil jsem to tak, že v ISU chybí cosi, jako video file, program se jej pokouší opravit a nejde to.. tedy je ISO v pytli a stažených cca 8GB taky, ještě že jsem nevypálil DVD. Co mne na tom však mate je fakt, že na foru, kde jsem našel linky, píšou, že DVD jede jako hodinky, tedy ho musel někdo vypálit a zkoušet. Má tedy smysl se pokusit DVD vypálit, nebo se na to mám rovnou vykašlat? Jde ISO file nějak opravit? V programu XDVDMulleterBeta10.2 to nešlo. Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

odkud to stahujes??

no je to blby kdyz ti to neoveril mulleter vlastne se ani nemuzes dozvedet jestli to je region free nebo jestli to podporuje evropu no jedno cd stoji 50 kc to zas neni tak moc na obět:) ale spis bych treba zkusil ten original rozbalit znovu a pak to zkusit zase projet ...no nevim na tohle je tezka odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Stáhnul jsem z www.forumplaystation.com, skrze RS. Smazal jsem ty postahované faily, zůstalo mi jen rozbalené ISO. Program ukazuje, že region je evropa, tudíž v tomhle problém není.... že ale nemám praxi s xboxy, držel jsem se toho, co napsal kanalizator a pokud to programem neprojde, tak nevypalovat.... spíš jsem jen mylel, že ISO půjde nějak opravit a dobrá duše mi dá radu jak :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

On+line nehraju, tak že z toho strach nemám :-) ok.. dám na vaší radu a jdu se pokusit vypálit, pokud pojede tak hurá.. a pokud ne, tak jsem chudší o 70!! Kč (fakt jsem dneska zaplatil za DL medium 70 Kč v krámu na Kladně, jsem myslel že mne odvezou, dá se koupit za 45,-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak nakonec se mi to an nepodařilo vypálit.... prostě zbytečně stažený :-(. No nedá se nic dělat.... stáhnul jsem a vypálil GTA IV a to jede jako hodinky.... spíš se mi objevil jinej problém. Po zapnutí hry mi asi tak po 2 minutách vypadne zvuk, dělá to i u originálek.Xbox je nový, tak že moc nechápu, co by to mohlo být. Nemáte nědo podobnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hele já když jsem vypaloval fight nighta 3 (už nevím jakej release, ale bylo to myslím z bt.xbox-sky.org) tak jsem to zkoušel přes mulleter a psalo mi to že to nejde nějaký ty hlášky že tam něco chybý pak sem stáhl jinou verzy a to beta 10.2 a ten mi to zkontroloval normálně a šlape mi to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
poradim ti jednoduse stahuj hry pouze z fora vsechny tu funguji na 100% a jsou vsechny vyzkousene,najdes tu mnoho novych her mame tu dva uploadery hohny a p.a.c.o a opravdu si nestezuju:)

Mám stejný problém ,zde na fóru sem našel uploadlý Fable 2 na CZSHARE a tato hláška - This iso and the checksum data do NOT match ISO is most likely invalid . Would you like to attempt to fix ? ..mi vyskakuje taky ,už nevím co mám dělat :( ..pls ,.. co s tím ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu