Johny1994 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Ahoj mam PSP 2000 Piano Black a jelikoz sou temer vsude videt otisky a porad cistit se mi to taky nechce :) tak jsem se rozhodl poridit si : Speed Link Crystal Case Ma to i kryti pres display ale jelikoz ho v tom obalu taky nebudu mit porad tak uvazuju i o folii... a ma otazka zni : :) Kdyz budu mit aplikovanou na displayi folii a jeste bude psp v tom obalu nebude se mi vizualne display kvuli te dvojte ochrane trochu rozmazavat? :) :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 mam to presne jak pises, folii na displayi a porad ho nosim v crystal casu a v pohode. Nemam pocit nejake zmeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny1994 Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ok presne to jsem potreboval slyset :) diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny1994
Ahoj mam PSP 2000 Piano Black a jelikoz sou temer vsude videt otisky a porad cistit se mi to taky nechce :) tak jsem se rozhodl poridit si :
Speed Link Crystal Case
Ma to i kryti pres display ale jelikoz ho v tom obalu taky nebudu mit porad tak uvazuju i o folii... a ma otazka zni : :)
Kdyz budu mit aplikovanou na displayi folii a jeste bude psp v tom obalu nebude se mi vizualne display kvuli te dvojte ochrane trochu rozmazavat? :)
:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts