luschak Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Cus! Mám malinkej dotaz když si koupim wifi klíč tak potřebuju mít doma wifi net? Nebo to jenom dám do PC a nainstaluju to a hotovo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Musíš mít na tom PC připojení k internetu. pak jenom nainstaluješ a mělo by to jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Musíš mít na tom PC připojení k internetu. pak jenom nainstaluješ a mělo by to jít. okej diky takze by mel teda stacit kabelovy pripojeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Jo. mělo by. Já osobně Wifi doma nemám, ale pokud vim, tak by to mělo fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Jo. mělo by. Já osobně Wifi doma nemám, ale pokud vim, tak by to mělo fungovat. dobre mno diky LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Cus! Mám malinkej dotaz když si koupim wifi klíč tak potřebuju mít doma wifi net? Nebo to jenom dám do PC a nainstaluju to a hotovo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts