FrAySr Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Cawes, chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s temato DVD http://www.xcomputer.cz/dvd+r-dual-layer-medium-emtec-fantastic-security-8-5gb-8x-speed-baleni-25ks-cakebox-d92030.htm a jestli mu na tom hry na X-Box 360 slapou v pohode. Diky za odpoved poslu THX :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Kup radsi verbatimky. ty jsou jisty, a pokud tu lidi pisou ze jiny znacky delaj problemy, ja bych to nepokousel. pak bys mel 25dvdcek na hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 presne tak jedine verbatimky,kazdej koho znam je pouziva uplne na vsechno a nikdy si na nic ze strany media nestezovali a pak 27 korun za kvalitu neni zas tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Určitě je nekupuj. Vyhodil bys pětikilo z okna. Taky jsem koupil 10 Imationů a byly mi na ho... Kupuj jedině Verbatimky. Funguje mi i jeden Memorex, ale radši kupuju Verbatimky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Thanks all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosa Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 mam 35her ISO vypalenejch a vsechny mam na emtec DVD.myslim jenom dve hry verbatim. absolutne nemam ani s jednou hrou problem.Myslim ze je na kazdym na co pali.nekterym to dela problemy a nekterym ne.me osobne se jeste zadnej nestal. vypaluj jak uznas sam za vhodne :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 verbatim nejlepší volba at stoji co stojí LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrAySr
Cawes, chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s temato DVD http://www.xcomputer.cz/dvd+r-dual-layer-medium-emtec-fantastic-security-8-5gb-8x-speed-baleni-25ks-cakebox-d92030.htm a jestli mu na tom hry na X-Box 360 slapou v pohode. Diky za odpoved poslu THX :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts