jankacekk Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 cus, nevim kde si mam koupit Xko a nasel sem tohle http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=10 ale nevim co znamena to + ta verze co tam nema to + je o 2k levnejsi,, nekdo rikal ze to sou flashly verze nebo co nevite o tom nekdo neco .. dik Citovat
Barborak.Filip Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 jj myslím že ty s + jsou flashly Citovat
RWTF Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Já nemyslím já to vím pokud máš u konzole + znamená že je flashlá. Citovat
ozzy625 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Já nemyslím já to vím pokud máš u konzole + znamená že je flashlá. To + znamená opravdu flashlá - je tam ixtreme 1.4 Citovat
Johnysko Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Nejlevnejsi konzoly najdes na www.softcom.cz je to mnou overeny obchod,nakupuju tam jiz 5 let,ceny maji opravdu oproti konkurenci suprove a vetsinou i nejlevnejsi,kam se hrabe alza a podobne firmy.Samozrejme ale neprodavaji flashle Citovat
uunek Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Kup nejlacinejsi a flashnout si nech u Kanalizatora, nez ho zase zatknou :-)... Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Kup si to na hrejte.cz , to máš za dobrou cenu už rovnou falshlý a máš u toho záruku :) Citovat
jankacekk Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 dik, ja bych si koupil neflashlou ale nemam cas a taky odvahu to posilat do prahy a zpatky ceskou postou a ppl :-D takze si radsi koupim flashlou ,, a kdyz uz pisu .. myslite ze se to bude dat hrat na plazme 42" (problem s vypalovanim obrazu me strasi :)) http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008I0VW29YLBW je to tahle ale to je asi jedno Citovat
martin112 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 dik, ja bych si koupil neflashlou ale nemam cas a taky odvahu to posilat do prahy a zpatky ceskou postou a ppl :-D takze si radsi koupim flashlou ,, a kdyz uz pisu .. myslite ze se to bude dat hrat na plazme 42" (problem s vypalovanim obrazu me strasi :)) http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008I0VW29YLBW je to tahle ale to je asi jedno dneska uz je technologie vyroby plazmovych tv zase nekde jinde proste vypalovani uz nehrozi takze neboj to byl nesvar prvnich verzi Citovat
jankacekk Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 tak dikec, beru tu xbox pro (protoze arcade je jen o tisic levnejsi a nema nic) a tu bednu (jen se bojim ze ju ppl rozjebou :-D ) jinak je v ty pro verzi hdmi kabl? a jak fachaj ty dalkovy ovladace k xboxu, je k tomu naka nabijecka a nebo to je na aa baterky? Citovat
Barborak.Filip Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 neboj taky me xko posilali pres PPL a v pohode..dorazilo ok:) Citovat
jankacekk Odesláno Listopad 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 no to ani tak ne o xko jako o tu televizu :-D u nas ji maj o 1,5k drazsi takze se to nevyplati koupit tady, a nepojedu pro ni pres celou republiku ... snad dorazi v pohode :) Citovat
rea.lista Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 dneska uz je technologie vyroby plazmovych tv zase nekde jinde proste vypalovani uz nehrozi takze neboj to byl nesvar prvnich verzi e-e, neni pravda, radim ti kup LCD Citovat
Vashut Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 K té televizi... Plasma: Pro televizní závisláky, lidi co chtějí televizy nad 120 cm úhlopříčkově, lépe finančně zajištěné (přece jen nemají takovou životnoust jako jejich oponenti) Lcd: Pro lidi co u toho netráví 24 hodin denně, pro ty, kteří si kupují televizy na dobu neurčitou Osobně bych volil LCD. To, co jsem napsal, je můj názor a zkušenosti. Samozřejmě je lepší si zajít do NĚKOLIKA obchodů (specializovaných) a poradit se s obsluhou (za předpokladu, že tomu rozumí) Citovat
jankacekk Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 no jenze 42" lcd je za dost nekrestansky prachy a 32" je zas celkem malo tak nvm Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.