Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chip


FrAySr

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
V tomhle vidím docela nevýhodu. Protože do svýho "normálního" profilu nedostaneš achievementy z live hraní a hlavně náhodou se jednou netrefíš a omylem se připojíš na ten druhej profil, kde hraješ hry před vydáním a tak a je malér.

Pokud hrajes na achievement, tak to nevyhoda je, to mas pravdu, ja na ne nehraju.

Jinak s tim ze by ses netrefil to mam vyreseno tak, zemam online profil na pametovce, a kdyz potrebuju tak tam dam pametovku, takze moc nehrozy, ze bych to spletl.

Ale zalezi na kazdem, netvrdim ze to takhle vyhovuje kazdemu, jen nabizim jedno reseni :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Vytvor si na hrani her offline profil, na tom hraj hry treba i pred vydanim a pak si vytvor druhy profil Live na kterym budes hrat jen vydane hry, stahovat updaty , atd..

Jinak pokud to dodrzis a hra obsahuje Stealth (vetsina her ho ma), tak bys BAN nemel dostat.

nechápu :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
mootoo no to byl asi nějakej divnej ale četl jsem něco o tom že ten chip má 2FW jeden na live(original) a jeden na hry(neoriginal)

Izmail360 časem stejnak bys dostal ban na ten on-line učet ... pokud bys neupdatoval časem FW mechaniky

To si myslis nebo to vis? Ja jsem se o chipy nikdy moc nezajimal, ale vim, ze BAN je ulozenej v EEPROMCE a takze odbanovat konzoli jde tim ze mas puvodni zalohu EEPROMky a tu po BANU zase nahrajes.

A proto taky predpokladam, ze kdyz se vsude rika ze u chipu BAN nedostanes, tak je to kuli tomu, ze je EEPROMka nejak chranena, nebo ma chip vlastni a tu starou nejak premosti. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu