Johny1994 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ahoj uvažuju že si stáhnu / koupím NHL 07 ale mám k této hře jednu otázku : Můžu si změnit pohled kamery jako je například v PC verzi? Jde mi o to že na YouTube jsem našel jen videa a všichni hrají " na šířku " http://www.youtube.com/watch?v=mUQnAZVd73Y Mě kamera nejvíc vyhovuje když je takle (PC verze) Jde kamera v PSP dát taky do tohoto pohledu? Dík moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Pokud vim tak ANO ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Jasný, já na PC vždycky hrál jen na kameru "Ice", v PSP verzi i tato kamera je, mimo jiné i "Broadcasting", "Action" atp... je to stejné jako na PC ;) Ta kamera na šířku je sice zajímavá, ale hraje se mi s ní dost špatně... Proto jedině "Ice" ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 jj je to tam hraju to tak pořad jsem na to zvykli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts