Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

fifa 09 přez net

skelkrow

Recommended Posts

Zdar chtěl bych se zeptat chci hrát s kámošem fifu 09 přez net...On má originálku a já když se kněmu vždycky připojim tak při nabíhání hry mi to naběhne rychlejc než jemu a napíeš mi to že spojení bylo přerušeno nevíte čim to je?:)skoušeli sme to asi 10x a furt ten stejnej problem:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chtěl bych se zeptat chci hrát s kámošem fifu 09 přez net...On má originálku a já když se kněmu vždycky připojim tak při nabíhání hry mi to naběhne rychlejc než jemu a napíeš mi to že spojení bylo přerušeno nevíte čim to je?:)skoušeli sme to asi 10x a furt ten stejnej problem:(

Hele jako to myslíš na PSP fifu přes net?? to je nějaká kravina ne? což o to k věci nemáte nikdo fifu 2009 do PSP pokud jo ozvěte se mi díky .... ICQ 474168188 a email Fajfka.5@seznam.cz. čus...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu