skelkrow Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Zdar chtěl bych se zeptat chci hrát s kámošem fifu 09 přez net...On má originálku a já když se kněmu vždycky připojim tak při nabíhání hry mi to naběhne rychlejc než jemu a napíeš mi to že spojení bylo přerušeno nevíte čim to je?:)skoušeli sme to asi 10x a furt ten stejnej problem:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 no jestli ty mas ISO a on origo tak se neni cemu divit.musite mit oba bud ISO nebo UMD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 tak to je blbí když on má new psp který nejde fleshnout a já si origo za 1k kupovat nechci:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik.1996 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Zdar chtěl bych se zeptat chci hrát s kámošem fifu 09 přez net...On má originálku a já když se kněmu vždycky připojim tak při nabíhání hry mi to naběhne rychlejc než jemu a napíeš mi to že spojení bylo přerušeno nevíte čim to je?:)skoušeli sme to asi 10x a furt ten stejnej problem:( Hele jako to myslíš na PSP fifu přes net?? to je nějaká kravina ne? což o to k věci nemáte nikdo fifu 2009 do PSP pokud jo ozvěte se mi díky .... ICQ 474168188 a email Fajfka.5@seznam.cz. čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.