Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nhl 2007 a multiplayer


BobraN

Otázka

Hele kusí pomozte pls..Mám flashlé PSP a mám tam 3-90 a spolužák má teda NEflešlý..a má tam 2.71....On používá origoš hry a já mám stáhlý z netu..CHceme hrát NHL 2007...Nešlo to tak sem se koukl a musíme mít stejnou verzi..TAk sem hledal a našel sem 1,7 GB a to si myslím že je prostě full...Ale furt to nejde..Co musím udělat??zapnu wi-fi..Máme automatic a stejně to nevyhledá..Je to tím že mám flash a on ne??Díky:psp::psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Hm tak to seš borec..Kdyby sis to přečel tak víš že mně tohle nejde..POchoíš že tohle sem dělal??Ad-HOC...jeden to vytvořil a druhej to nenašel..Máme oba zaplou wi-fi...Kanál Automatic ale prostě to NEJDE!!!

No ja sem borec ale ty si asi lama ...

sry za OT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

NO jako lama asi nejsem když to moje PSP se dokázalo připojit s druhým FLASHLÝM PSP...Tak dek je chyba?Prostě mám hru na kartě on na UMD..Mám 3-90 on 2-71.....Máme zalpou wi-finu..na Automatic..i když dám pro oba stejnej channel tak to nejde...No zapneme hru a Když to založím on mě nenajde a obráceně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

OMG jak řekl Nexus. Na internetu si viděl, že musíš mít stejnou verzi. Co to asi tak znamená..... Jo, musíte mít oba evropskou nebo oba americkou. Jak to zjiistit? Metoda pokus omyl. Tu mám rád :) A jestli si na to moc línej Tak prostě zkontroluj jak se menuje složka se save na jeho kartě a podle gamefaqs zkontroluj jakou má verzi a stáhni si jí. A jelikož si upej nůb tak zmáčkni aspoň THX u těch co ti pomohli. od toho to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu