_Rasend_ Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Pripojim ps3 pres scart kabel a na zadnem AV nic nenajede ? nevite nekdo co stím je ? dík za rado :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 JJ mel jsem stejny problem.V ps3 si totiz musis nastavit pres co to chces mit pripojeny.Ja to treba mel ze zacatku pres hdmi a kdyz jsem to pripojil pres scart tak se nic neobjevilo.Takze jsem to musel pripojit zpatky pres hdmi a v ps3 to nastavit na scart.No zkusto no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Pri spousteni drz vypinac asi 5s (ozve se druhy pipnuti), tim se resetuje nastaveni zobrazeni. Mas to i v navodu, opravdu neni od veci si neco precist :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
_Rasend_
Pripojim ps3 pres scart kabel a na zadnem AV nic nenajede ? nevite nekdo co stím je ? dík za rado :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.