pisqle Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Cao, chci si koupit uz druhy xbox a tak koukam po Arcade verzi za solidni cenu. Po minule zkusenosti bych radsi kamenny obchod v Praze nez internetovy, ktery muze (a obcas se to vazne stane jako v mem pripade) zkrachovat celkem snadno. Mate nekdo tip? 8) EDIT: Zatím vede firma softcom za 4240,- s dani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 28.pluku 458/7, 101 00 Praha 10 softcom je duper drzi uz hodne dlouho a xko ma myslim ze za 4200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 28.pluku 458/7, 101 00 Praha 10 softcom je duper drzi uz hodne dlouho a xko ma myslim ze za 4200 ze softcomu mam PSPcka a monitor, super shop, jeste jedna mala rada, jestli najdes nekde levnejsi (klidne i e-shop, bez kamenneho obchodu) tak posli link, cenu a daji ti tu samou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 V electrowordu ho mají za 3900kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 fakt? za 3900 na netu ho maj za 4700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisqle Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 V electrowordu ho mají za 3900kč. Ses si jisty? Na eshopu ho maji za 4700 a jeste ho nemaji nikde skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 rozhodne jak vsichni rikaji potvrzuji nejnizsi cena zarucenej jen v softcomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 takze softcom vsichni doporucujete? A jak tu nekdo rikal tu cenu..kdyz nekde najdu levnejsi xbox tak jim mam poslat link kde jsem to nasel a jaka to byla cena a oni mi daji tu levnejsi cenu a ne tu jejich? A plati tohle pravidlo treba i u LCD monitoru/televizi atd....? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ze softcomu jsem kupoval uz hafo veci. pro sebe i do firmy. je to jeden z PC(apd) shopu ktere pouzviam (este: alza, czc, mironet. podle toho kdo ma co levnejs) rozhodne se nemusis bat, ze krachnou apd (i kdyz "veci" se stavaji :D) a klidne to myslim muzes objednat i online. jinak jsou schovani kousek od zastavky mhd 139 (a este par busu tam jezdi :D) v takovem dvore :D nejlepe to mas asi z zelivarny nebo od koh-i-nor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 takze softcom vsichni doporucujete?A jak tu nekdo rikal tu cenu..kdyz nekde najdu levnejsi xbox tak jim mam poslat link kde jsem to nasel a jaka to byla cena a oni mi daji tu levnejsi cenu a ne tu jejich? A plati tohle pravidlo treba i u LCD monitoru/televizi atd....? dik Jo, je to u vseho, podivej se, u kazdeho vyrobku mas napravo takovou kolonku, kde mas ty udaje co mas zadat. For more help- PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisqle Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Diky moc za rady, myslim ze tohle vllakno pomuze i dalsim pri vyberu protoze levnejsi jsem vazne nikde nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 http://www.prodejher.cz/30-XBOX-360-konzole/1936-XBox-360-arcade-system-konzole.html?page=1&back=view Tady mají arcade za 4190Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Jen to ne, prodejher, nejhorsi e-shop v CR !!! S radosti ti neco prodaji, ale kdyby si pak neco chtel tak ti daji BAN na IP a nedostanes se na stranku, nemluvi s tebou, ignorujou te atd atd... jestli je to nejlevnejsi tak posli link softcomu a urcite ti daji stejnou cenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.