DangerousDave Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 zdravim chtěl bych se zeptat jak se ve hře Mortal Kombat vs. DC Universe dělají fatality...pořád na to nemůžu přijít Předem díky za radu už se těšim až kámoše rosekám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 mrkni tady třeba http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/943567/54803 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 dík tam jsou popsaný všechny ale abych se přiznal ještě se mi nepovedlo dát ani jednu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 mě se jednu povedlo dát..zkus od jokera.....a na zbytek jsem se vykašlal....nemá to cenu....prakticky i naprosto jednoduché fatality jsou problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 jo a prosimte u tech fatalit nevis co za tlacitko na ovladaci znamena back a kere toward? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 jo a prosimte u tech fatalit nevis co za tlacitko na ovladaci znamena back a kere toward? dik moc :) tak back je analog dozadu a forward dopředu, samozřejmě podle toho na který straně zrovna jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 mě se jednu povedlo dát..zkus od jokera.....a na zbytek jsem se vykašlal....nemá to cenu....prakticky i naprosto jednoduché fatality jsou problém a jakým stylem snažís se tu kombinaci namačka co nejrychleji nebo jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 jj snazim se co nejrychleji ale vetsinou to nevyjde zatim sem udelal jen jednu a to bylo u skorpiona 3x dolu + b ....a jinak neumim nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 a jakým stylem snažís se tu kombinaci namačka co nejrychleji nebo jak?? záleží taky na vzdálenosti kterou máš od protivníka co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 jj mno to nejspis taky... vetsinou ho kopnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 myslíte že lepší ovládat analogem nebo šipkama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 no tak ntenhle MK moc nevysel :/ fatality sou desny a to spojeni s DC universe, no proste LOL ! =d podle me by se na to hodil vic marvel kdyz uz =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 tak za sebe můžu říct, že se mi tenhle díl naopak líbí víc než předchozí, přijde mi že provádění jednotlivých kouzel a schopností je jednodužší než u předchozích dílů a snadno se zapojí do jednotlivých komb, naopak co mě vážně zklamalo je málo herních módů a nemožnost si ve vs módu změnit arénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 tak za sebe můžu říct, že se mi tenhle díl naopak líbí víc než předchozí, přijde mi že provádění jednotlivých kouzel a schopností je jednodužší než u předchozích dílů a snadno se zapojí do jednotlivých komb, naopak co mě vážně zklamalo je málo herních módů a nemožnost si ve vs módu změnit arénu a proc by to jako nemelo jit? Staci pri vyberu postavy zmacknout Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 aha tak to zkusím díky, měl jsem pocit, že jsem to zkoušel, když jsem hledal alternativní obleky postav ale asi jsem se spletl dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 aha tak to zkusím díky, měl jsem pocit, že jsem to zkoušel, když jsem hledal alternativní obleky postav ale asi jsem se spletl dík jinak muzem nekdy zahrat kdyz budes chtit muj nick je cartwrightclear, tak si me kdyztak pridej do pratel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Čau prosím vás jak se dělají v MT vs DC Universe Fatality ? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 To je tak narocne pouzit google??? http://faqs.ign.com/articles/932/932021p1.html http://www.buzzfocus.com/2008/11/20/mortal-kombat-vs-dc-universe-fatality-list/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Akdy jí mam udělat když už tu neni FINISH HIM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 A jak jsi přišel na to, že už tu není FINISH HIM/HER? Samozřejmě to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.