Xmatrix Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Mam problem chtel jsem si jenom prepalit palenou hru(GTA4) na jinny disk delal jsem to pomoci alkoholu jako copy dvd bohuzel mi to pak konzole neprecetla nevite proc?? a nebo jde to vubec popripade co udelat image v image burn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Mam problem chtel jsem si jenom prepalit palenou hru(GTA4) na jinny disk delal jsem to pomoci alkoholu jako copy dvd bohuzel mi to pak konzole neprecetla nevite proc?? a nebo jde to vubec popripade co udelat image v image burn no já to dělám tak že vytvořim image v imgburn pak vytvořim k tomu soubor dvd a vypálím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 stačí normálně dát v neru kopírovat disk a vypálit to normálně na max takle to dělám já a pohoda zatí vše šlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Já jsem to kdysi také zkoušel ALCOHOLEM a zjistil jsem,že to ALCOHOLEM nejde.Teď používám NERO 7 nebo i imgburn , VERBATIMKY 2,4 x a vše naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petersweter Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Take doporucuji, Nero - kopirovat disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Clone cd , normalne das ulozit image na disk a vytvori se ti i soubor .dvd . Pak to das v clonecd vypalit obraz na disk a slape to jak hodinky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 diky vsem udelal jsem to pomoci Image Burnu takze pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
Mam problem chtel jsem si jenom prepalit palenou hru(GTA4) na jinny disk delal jsem to pomoci alkoholu jako copy dvd bohuzel mi to pak konzole neprecetla nevite proc?? a nebo jde to vubec popripade co udelat image v image burn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts