eimik Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Jaky je váš názor na tyto dva tituly? A který je lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 To záleží jestli ti víc líbí postavička před tebou nebo vlastní pohled. Já doporučuji Dead Space. FPS her jsem už přesycený z PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 osobně raději Dead space.....COD5 není plnohodnotným nástupcem COD4 bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nvm jak je to na ps3, ale mam orig na pc i cod4 i cod5 a predpokladam ze to bude hola konverze. Takze co se týka cod5 je to urcite narocnejsi na aim, uz to neni ta klasicka spray off akce jak cod4, neni to spatne ale cod4 to neprekonalo, uvidime jaky bude full promod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 nvm jak je to na ps3, ale mam orig na pc i cod4 i cod5 a predpokladam ze to bude hola konverze.Takze co se týka cod5 je to urcite narocnejsi na aim, uz to neni ta klasicka spray off akce jak cod4, neni to spatne ale cod4 to neprekonalo, uvidime jaky bude full promod. Také mám cod4 i cod5.Rozhodně podle mě lepší(na pc).Jinak všichni říkají´, ýe je lepšé cod5 než cod4, ale tak me taky víc bavi 4:wohow:.(Zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eimik
Jaky je váš názor na tyto dva tituly? A který je lepší?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.