davidk Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Zdravim, chci se zeptat jestli taky máte při hraní her malé "české" titulky? Nebo to neumim nastavit? díky za odpověd....... PS.: Hledat jsem použil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 V jakých hrách máš na mysli? Já třeba u Fable 2 měl dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 V jakých hrách máš na mysli? Já třeba u Fable 2 měl dobré. no mam na mysli třeba NFS:Undercover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 třeba u Forzy2 nebo GTA4 mám někerý texty špatně čitelný, ale u mě to je způsobeno zřejmě starší CRT televizí ...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 no tak je pravda, že xko nemam připojený přes hdmi mam taky starší tv, ale zas tak stará neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Pokud někde v settings není možnost nastavit si velikost subs, tak s tím asi nic bohužel neuděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ok.....je možný že je to způsobeno hdmi? Jak moc vylepší hdmi hru? Je znát rozdíl?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ^^ tak to je jasný ... já mam taky svou PS3 připojenou přes HDMi a ta kvalita je dokonalá :) ... ten rozdíl je fakt vidět ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Nezáleží na kabelu, ale na nastaveném rozlišení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 jde o rozlišení... taky mám problém je přečíst xD ... třeba u gta 4 jsem nemohl přečíst to číslo na tom telefonu :lol: tak kupit větší TV ;)(crt,plazma,lcd ...to je jedno) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidk
Zdravim, chci se zeptat jestli taky máte při hraní her malé "české" titulky? Nebo to neumim nastavit?
díky za odpověd.......
PS.: Hledat jsem použil...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts