zuzy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Ahoj, Na PSP mě baví následující hry, tak by mě zajímalo, co se dá ještě podobného žánru sehnat: GoW:Chain of Olympus Beowulf Star Wars, Force Unleashed Syphon Filter: Logan´s Shadow Syphon Filter: Dark Mirror Tenhle typ her se mi líbí. Ale musí tam bejt nějakej příběh, nebo postup ve hře. 300 Ghostrider Tyhle hry nejsou špatný, ale není tam postup. Prostě se tam jenom řeže... Dál tyhle hry: Manhunt 2 - Fakt hodně dobrý !!! Death Head Fred - Super !!! Crash of the Titans Crash - Mind over Mutant Resident Evil Tomb Rider Anniversary Daxter Nedokážu přesně popsat, co mají tyhle hry společnýho. Takže ani nevím, na jaký hry se zaměřit... Díky za typy. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 zkus the warriors polovicny volnost a dobry bitky takovy smichany gta s mohnutem doporucuju koupil jsem si origo nudit se nebudes 20 hodin hrani zarucena potom zkus Gun Showdown mel jsem to na ps2 ale na psp to taky nemusi bejt zly ,The Godfather (PSP) osobne jsem vyzkousel sice tam nejezdis autama ale je to dobra strilecka a nekdy si i pekne pomlatis jo a jinak je to beowulf na psp dobry ? napis mi o ty hre vic pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 splinter cell kteryho momentalne testuju tak toho muzes zkusit taky pak urcite zkus Chili Con Carnage jinak by me taky docela zajimal jakej je ten beowulf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.