FrAySr Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Cawes lidicky, potreboval bych poradit s vyberem notebooku...Nepotrebuju nakej profesionalni notebook :):) Pozadavky by byly : - Aby dobre vypadal - Aby vypaloval DVD+R DL - Cena tak mezi 7.000-10.000 - Vstup na Ethernet Kabel - nevim jak se to presne pise, myslim ten na ADSL :):) Diky za vsechny ochotny duse co o nakym vedi. Poslu THX a credity tady na foru....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Pokud muzu doporucit z vlastni zkusenosti , tak HP . Osobne mam model HP 530 za 10000,- (ted uz by byl asi levnejsi). Z miho pohledu nevypada tento vubec spatne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61044 Ma vse co jsi popsal , akorat nema dvoujadrovi procesor , ma intel celeron , coz neni zadna novinka :D Nevyhoda je u nej ze se u nej neda ridit spotreba... Ale na HP se mi nejvic libi jejich jednoduchost a elegantnost provedeni :D Dalsi , nevim jestli velka nevyhoda je ze nemaji v baleni drivery na cd , musi se stahnout z netu . Presto muzu fakt doporucit , mam podobnou konfiguraci jako tento :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 jo tak ten fakt vypada docela slunes, na vykonu mi nezalezi, potrebuju notebook primo na to vypalovani tech DVD+R DL. Potrebuju totiz nekde palit hry na xbox a nechce se mi zbytecne kupovat nakej drahej notas. Mate jeste dalsi navrhy ? Jinak posilam THX a credity:):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrAySr
Cawes lidicky,
potreboval bych poradit s vyberem notebooku...Nepotrebuju nakej profesionalni notebook :):) Pozadavky by byly :
- Aby dobre vypadal
- Aby vypaloval DVD+R DL
- Cena tak mezi 7.000-10.000
- Vstup na Ethernet Kabel - nevim jak se to presne pise, myslim ten na ADSL :):)
Diky za vsechny ochotny duse co o nakym vedi. Poslu THX a credity tady na foru....:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts