FrAySr Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Cawes lidicky, potreboval bych poradit s vyberem notebooku...Nepotrebuju nakej profesionalni notebook :):) Pozadavky by byly : - Aby dobre vypadal - Aby vypaloval DVD+R DL - Cena tak mezi 7.000-10.000 - Vstup na Ethernet Kabel - nevim jak se to presne pise, myslim ten na ADSL :):) Diky za vsechny ochotny duse co o nakym vedi. Poslu THX a credity tady na foru....:)
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 24, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Pokud muzu doporucit z vlastni zkusenosti , tak HP . Osobne mam model HP 530 za 10000,- (ted uz by byl asi levnejsi). Z miho pohledu nevypada tento vubec spatne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61044 Ma vse co jsi popsal , akorat nema dvoujadrovi procesor , ma intel celeron , coz neni zadna novinka :D Nevyhoda je u nej ze se u nej neda ridit spotreba... Ale na HP se mi nejvic libi jejich jednoduchost a elegantnost provedeni :D Dalsi , nevim jestli velka nevyhoda je ze nemaji v baleni drivery na cd , musi se stahnout z netu . Presto muzu fakt doporucit , mam podobnou konfiguraci jako tento :D
0 FrAySr Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 jo tak ten fakt vypada docela slunes, na vykonu mi nezalezi, potrebuju notebook primo na to vypalovani tech DVD+R DL. Potrebuju totiz nekde palit hry na xbox a nechce se mi zbytecne kupovat nakej drahej notas. Mate jeste dalsi navrhy ? Jinak posilam THX a credity:):)
Otázka
FrAySr
Cawes lidicky,
potreboval bych poradit s vyberem notebooku...Nepotrebuju nakej profesionalni notebook :):) Pozadavky by byly :
- Aby dobre vypadal
- Aby vypaloval DVD+R DL
- Cena tak mezi 7.000-10.000
- Vstup na Ethernet Kabel - nevim jak se to presne pise, myslim ten na ADSL :):)
Diky za vsechny ochotny duse co o nakym vedi. Poslu THX a credity tady na foru....:)
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts