TCH Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Je možné nějak vytvářet vlastní programy pro GPS? Viděl jsem třeba různé mapové programy, tak se chci zeptat zda si mohu vytvořit vlastní soft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 to vis ze to jde...jen musis umet programovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 A jsou o tom třeba nějaký články, vývojový prostředí, překladače? Máš nějaký odkazy o tom? Celkem by mě to zajímalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 jeslti umis v c++ tak to pro tebe nebude problem..ale musis v nem umet dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 A jsou o tom třeba nějaký články, vývojový prostředí, překladače?Máš nějaký odkazy o tom? Celkem by mě to zajímalo... http://www.psp-programming.com , je tam popsaný všechno....Jenom teda o C, C++ se moc nepoužívá co sem viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 a hlavně taky http://forums.ps2dev.org/viewforum.php?f=14 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 A jdou pak vlastoručně vytvořené programy spuštěn na nových firmwarech (myslím fw verze 3.0.x - verze upravená pro sapouštění her)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TCH
Je možné nějak vytvářet vlastní programy pro GPS? Viděl jsem třeba různé mapové programy, tak se chci zeptat zda si mohu vytvořit vlastní soft.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts