SnYper Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Dobrý den, už delší dobu se snažím vyřešit tento problém. Nejdou mi na PSP nahrávat soubory větší asi než 1 MB. Na kartě mám 400 MB volného a přesto to nejde :-( Hází to tuto chybu: Děkuji za vyřešení ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 mozny je ze mas fake kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 zformatovat nebo zkusit pres ctecku a pokud to jinak nepujde reklamopvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Zda sa mi ze nieco podobne mi pisal iPhone...pomohlo to pripojit do ineho usb portu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 a zkousel jsi to jen pres ctecku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 zkus vymenit kabel u psp... je to nejspis tim... taky mi to tady toto delal odyz sem mel ten usb kabel co mel konec jako nabijecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 určitě skus format a myslim že mě to psalo když sem vypojil kabel nebo špatnej port skus vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 No možná je problém v tom, že mám v PSP kartu z Mobilu. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 V tom to asi nebude . A do mobilu ti to slo nahravat ? Zkus format pres psp podle tech slozek co tam mas jsi to neformatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Ok, co se stane, když všechny složky smažu? PSP si je znovu vytvoří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 KDyž fzormatujes kartu přes psp automaticky se ti vytvoti slozky pro psp. a zkus jiny kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SnYper
Dobrý den, už delší dobu se snažím vyřešit tento problém. Nejdou mi na PSP nahrávat soubory větší asi než 1 MB. Na kartě mám 400 MB volného a přesto to nejde :-(
Hází to tuto chybu:
Děkuji za vyřešení ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts