Brake Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 cau chci se zeptat jestli muzu hrat multiplayer i s iso hrama jako ze kamos i ja budem mit iso a budem si chtit zaparit treba GTA:VCS tak slo by to? nebo kdyby mel treba jeden z nas origos a ten druhy ISO tak slo by to taky? ja zatim PSP nemam prijde i snad tento tyden a kamos ma ve tride taky PSP a vetsinu her ma origos a zajima me jestli spolu budem moct zaparit nake ty hry na zkraceni dlouhe chvile pri nudnych hodinach :) dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 no pocul som ze multiplayer ISO+UMD malo nejake problemy...akurat to spominane VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 s kámošema sme zkoušeli liberty city,oni umd,já iso,mě to naběhlo a za chvíli hodilo chybu protože jim se to ještě nenačetlo a oni pak hráli spolu a já si musel vystačit sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.