adamcerny Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 co mám dělat,nebo čim to je ?kdž me PSP při shře píše Thegame could not be started...?porádí mě někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Máš cfw ? Pokud ne a zkousis nejake stazene hry/aplikace nepujde ti to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamcerny Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 ale ja sem si to předelaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 VSH menu - umd iso mode - sony n9660 (teda myslim ze to tak je :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Napis co mas za FW a co jsi zkousel spoustet podle toho co jsi napsal to muze byt xxxx veci . Jinak kdyby jsi to nevedel vsh se spousti tlacitkem "select" :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamcerny Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 kyz to udelam tak me to hdoi čenrou obrazovku a nic se stim neda delat .co tedka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 kryz udelas co? kdyz zmacknes select??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adamcerny
co mám dělat,nebo čim to je ?kdž me PSP při shře píše Thegame could not be started...?porádí mě někdo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts