PKemba Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 Když si stáhnu nějakou hru na HDD a potom ji vymažu, musím za ni při dalším stažení znovu platit?Jde o to, že mám pouze 20GB HDD a to bude hned plný.Jde nějak přetáhnout obsah jednoho HDD na druhý(asi ne :)) v případě, že časem koupím větší? Dík!
0 Maggots Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 Stahni si hru dohraj ji uzij si ji smaz stahni dalsi ...........atd
0 Johnysko Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 prendavat z hdd na hdd to jde pomoci nakeho kabelu snad
0 conter Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 Pokud vím, tak pokud si hru už jednou stáhneš a zaplatíš za ní je vázána na tvůj hráčský profil a tím pádem když hru smažeš, můžeš si jí znovu z Live stáhnout zadarmo, protože jí máš už koupenou ... :D myslím že by to tak je ...:D kdyžtak to zkus nejdřív u něčeho malýho :D;)
0 PKemba Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 To mně zní logicky.Až budou points tak to zkusím.
0 Camling Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 Citace z oficiálního webu xboxu, FAQu: Items that you buy are available for re-download to your console as many times as you like. Pro jistotu překlad - Koupené věci si můžete znovu stahovat kolikrát jen chcete :)
Otázka
PKemba
Když si stáhnu nějakou hru na HDD a potom ji vymažu, musím za ni při dalším stažení znovu platit?Jde o to, že mám pouze 20GB HDD a to bude hned plný.Jde nějak přetáhnout obsah jednoho HDD na druhý(asi ne :)) v případě, že časem koupím větší?
Dík!
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts