PKemba Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Když si stáhnu nějakou hru na HDD a potom ji vymažu, musím za ni při dalším stažení znovu platit?Jde o to, že mám pouze 20GB HDD a to bude hned plný.Jde nějak přetáhnout obsah jednoho HDD na druhý(asi ne :)) v případě, že časem koupím větší? Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Stahni si hru dohraj ji uzij si ji smaz stahni dalsi ...........atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 prendavat z hdd na hdd to jde pomoci nakeho kabelu snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Pokud vím, tak pokud si hru už jednou stáhneš a zaplatíš za ní je vázána na tvůj hráčský profil a tím pádem když hru smažeš, můžeš si jí znovu z Live stáhnout zadarmo, protože jí máš už koupenou ... :D myslím že by to tak je ...:D kdyžtak to zkus nejdřív u něčeho malýho :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PKemba Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 To mně zní logicky.Až budou points tak to zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Citace z oficiálního webu xboxu, FAQu: Items that you buy are available for re-download to your console as many times as you like. Pro jistotu překlad - Koupené věci si můžete znovu stahovat kolikrát jen chcete :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PKemba
Když si stáhnu nějakou hru na HDD a potom ji vymažu, musím za ni při dalším stažení znovu platit?Jde o to, že mám pouze 20GB HDD a to bude hned plný.Jde nějak přetáhnout obsah jednoho HDD na druhý(asi ne :)) v případě, že časem koupím větší?
Dík!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts