Rohlais Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Je tu někdo z Chomutova? Třeba pro budoucí výměnu nebo nákup/prodej her?:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 jop ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Jsem z Klášterce nad Ohří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Jo jo ja jsem taky z CV Raholec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 taky obcas zajedu do chomace ale uz je ze me prazak :-D ale jo vlastne tam jsem celkem casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalkaCZ Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Já žiju v Mostě, ale původem jsem z Vejprt, takže CV znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Taky jsem cv =D jen tak pro info je tu nekdo z ulice Kamenná ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 lol kamena ja bydlel na skolni pesine tj kousek ale neni to vono tam uz to no vis co moc neni jak na kamenny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Ja jsem z Kamenný 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalkaCZ Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Taky jsem cv =D jen tak pro info je tu nekdo z ulice Kamenná ? :) Tam bydlí můj brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 koukam ze cv se sklada z jedny ulice ..kamenna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 ^^ nn ... to je jedno obrovský sídliště...jsou 3 obrovský sídliště vedle sebe,jedno z toho je Kamenná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Já jsem z Kadaně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.