Mačo Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Jake by jste mi doporucili sluchatka(pecky) cena tak +- do 800kc premyslim o http://www.megafoto.cz/koss-keb-24b-blue.html Mate je nekdo ?? jestli a no mohl by jste mi rict s cim jste spokojen popripade negativa... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ja mam spark plugy (koss) a sem mega spokojeny... tyto nemaji ty penove spunty... budou o neco horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ja mam spark plugy (koss) a sem mega spokojeny... tyto nemaji ty penove spunty... budou o neco horsi muzes hodit nejakej odkaz diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650 jediny problem co s nima je je ten, ze se vyrthavaji kontakty z jacku takze je to jednou za cas potreba dat na reklamaci... ale stejne to ma dozivotni zaruku takzed to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650jediny problem co s nima je je ten, ze se vyrthavaji kontakty z jacku takze je to jednou za cas potreba dat na reklamaci... ale stejne to ma dozivotni zaruku takzed to je jedno Tak s tou doživotní zárukou si nejsem jistej, protože na těch stránkách je napsáno "Záruční doba: 2 roky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ale koss jako takovy garantuje dozivotni zaruku... dostanes ke sluchatkum certifikat... To ze to neznas neznamena ze to neexistuje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ale koss jako takovy garantuje dozivotni zaruku... dostanes ke sluchatkum certifikat... To ze to neznas neznamena ze to neexistuje!!! Taky jsem je měl, ale jestli chceš opravdu kvalitku tak tydle NE (basy pěkný, ale vejšek a středu málo jakoby na ukor těch basu tam nejsou) seženeš spoustu lepší za 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 tak jsem hod nejakej odkaz ktery doporucujes myslis ty co mam v mojem prvnim topicu ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Kossy mam taky za 449,- kč jsou super, ale jak sem koukal tady na ty dvoje, to nejsou pecky to sou čistidlá uší tim si vytáhneš mozek :D Nvm mozna vam to nevadi ale pro mě děs... Jinak se zarukou: Odzkoušeno, přines jim tam rozpadlý sluchátka bez drátu a hned dostanes na ruku new. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Kossy mam taky za 449,- kč jsou super, ale jak sem koukal tady na ty dvoje, to nejsou pecky to sou čistidlá uší tim si vytáhneš mozek :D Nvm mozna vam to nevadi ale pro mě děs...Jinak se zarukou: Odzkoušeno, přines jim tam rozpadlý sluchátka bez drátu a hned dostanes na ruku new. lepsi nez mist pres hlavu most jak pres vltavu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 kup si tyhle já si je taky budu kupovat na aukru si je už asin 6 lidi předtim kupovalo http://aukro.cz/item492736181_rasta_sluchatka_smokin_buds_skullcandy_ipod_dc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 kup si tyhle já si je taky budu kupovat na aukru si je už asin 6 lidi předtim kupovalo http://aukro.cz/item492736181_rasta_sluchatka_smokin_buds_skullcandy_ipod_dc.html musim říct že vypadají hezky ale myslim že nebudou mít zvuk třeba jako SENNHEISER CX500 což je špička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 jsou pro vyhulence.... RASTA me se mo nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Já měl ty Spark Plugy, ale fakt mi to vybrovalo až do mozku. Nemáte někdo zkušenost s Porta Pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 porta jsou perfekt sluchatka nej se mi tam nelibi ten most Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 mám SENNHEISER CX500 a naprostá spokojenost ale ta cena :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 mám creative a s porovnáním kossu dle několika článků jsou daleko lepší....cena byla myslím něco kolem 650kč................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 mám creative a s porovnáním kossu dle několika článků jsou daleko lepší....cena byla myslím něco kolem 650kč................. Creative taky dobrý nějakou dobu jsem měl a ty SENNHEINSER CX500 ta cena je hrozná nikdy bych to nekoupil ale díky uživateli Dzunk jsem je měl za 500,- 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 lepsi nez mist pres hlavu most jak pres vltavu xD Myslim normal, ja mam tydle (ale modrý, ty růžový sou moc :D:D) http://www.elektro-koscom.cz/Koss-KEB-7P-Pink-I720.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 no tak mam momentalne creative EP 630...... zvuk slusnej...stejnej jak u sennu cx300(zda se mi to tak). a mam je kvuli tomu ze predchazejici sluchatka sem jaksi vykoupal a na lepsi sem nemel prachy...... cena cca 400,- a vykon/cena super...... nechtel sem zas dat za sluchadla 1000 kdyz je za chvilku vykoupu ve vane a budu muset koupit novy.... jinak sem je srovnal napr se sluchadlama od logitechu kery sem tu nasel a staly jen o 150 min a to je nebe a dudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 diky za tohle cenu se daj sehnat v jakymkoliv e-shopu...zadnej e-bayy etc... :) dik za radu stejne na konec asi poridim ty kossky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.