Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

sluchátka- doporučení!!

Mačo

Recommended Posts

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650

jediny problem co s nima je je ten, ze se vyrthavaji kontakty z jacku takze je to jednou za cas potreba dat na reklamaci... ale stejne to ma dozivotni zaruku takzed to je jedno

Tak s tou doživotní zárukou si nejsem jistej, protože na těch stránkách je napsáno "Záruční doba: 2 roky"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale koss jako takovy garantuje dozivotni zaruku... dostanes ke sluchatkum certifikat... To ze to neznas neznamena ze to neexistuje!!!

Taky jsem je měl, ale jestli chceš opravdu kvalitku tak tydle NE (basy pěkný, ale vejšek a středu málo jakoby na ukor těch basu tam nejsou) seženeš spoustu lepší za 800,-

Odkaz ke komentáři

Kossy mam taky za 449,- kč jsou super, ale jak sem koukal tady na ty dvoje, to nejsou pecky to sou čistidlá uší tim si vytáhneš mozek :D Nvm mozna vam to nevadi ale pro mě děs...

Jinak se zarukou: Odzkoušeno, přines jim tam rozpadlý sluchátka bez drátu a hned dostanes na ruku new.

Odkaz ke komentáři

Kossy mam taky za 449,- kč jsou super, ale jak sem koukal tady na ty dvoje, to nejsou pecky to sou čistidlá uší tim si vytáhneš mozek :D Nvm mozna vam to nevadi ale pro mě děs...

Jinak se zarukou: Odzkoušeno, přines jim tam rozpadlý sluchátka bez drátu a hned dostanes na ruku new.

lepsi nez mist pres hlavu most jak pres vltavu xD

Odkaz ke komentáři

kup si tyhle já si je taky budu kupovat na aukru si je už asin 6 lidi předtim kupovalo http://aukro.cz/item492736181_rasta_sluchatka_smokin_buds_skullcandy_ipod_dc.html

musim říct že vypadají hezky ale myslim že nebudou mít zvuk třeba jako SENNHEISER CX500 což je špička

Odkaz ke komentáři

mám creative a s porovnáním kossu dle několika článků jsou daleko lepší....cena byla myslím něco kolem 650kč.................

Creative taky dobrý nějakou dobu jsem měl

a ty SENNHEINSER CX500 ta cena je hrozná nikdy bych to nekoupil ale díky uživateli Dzunk jsem je měl za 500,- 8)

Odkaz ke komentáři

no tak mam momentalne creative EP 630...... zvuk slusnej...stejnej jak u sennu cx300(zda se mi to tak). a mam je kvuli tomu ze predchazejici sluchatka sem jaksi vykoupal a na lepsi sem nemel prachy...... cena cca 400,- a vykon/cena super...... nechtel sem zas dat za sluchadla 1000 kdyz je za chvilku vykoupu ve vane a budu muset koupit novy.... jinak sem je srovnal napr se sluchadlama od logitechu kery sem tu nasel a staly jen o 150 min a to je nebe a dudy

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu