borec Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 packa se mi normalne vraci na stred, ale kdyz jsem ji predtim drzel doprava a pustim ji, hrac ve hre porad bezi doprava... dela to jen doprava... nevite nekdo, jak to resit? psp mam jeste v zaruce, ale koupil jsem ho pres net a tak se mi nechce to nekam posilat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brin Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 rozdelat, vycistit... Ale prijdes o zaruku. Jinak nemusis nikam posilat, muzes dat (pokud ses z prahy) PSP klidne do origos servisu... A tohle uz tu je nekolikrat probirany!!! Staci hledat:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hmm... kup si na playcentrum.cz movej analog modul za 500kc a rozdelej PSP a dej ho tam...To je dalsi moznost ale ztratis zaruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hmm... kup si na playcentrum.cz movej analog modul za 500kc a rozdelej PSP a dej ho tam...To je dalsi moznost ale ztratis zaruku... Tady je levnejsi... :D : http://www.gamesparadise.cz/index.php?vid=1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
borec
packa se mi normalne vraci na stred, ale kdyz jsem ji predtim drzel doprava a pustim ji, hrac ve hre porad bezi doprava... dela to jen doprava...
nevite nekdo, jak to resit? psp mam jeste v zaruce, ale koupil jsem ho pres net a tak se mi nechce to nekam posilat...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts