FrAySr Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Cawes, chtel jsem se zeptat jestli neni nakej internetovej obchod s Nintendo WII v kterym uz je chip neco jake je hrejte.cz :) Diky moc za odpovedi poslu THX a credits:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Omlouvám se že píši takhle pozdě, ale našel jsem stránku kde se dají koupit přímo čipy http://www.mywiichip.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 napiš do hrejte.cz normal to tam nedělaj ale odkud myslíš, že mám já wii s čipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrAySr
Cawes,
chtel jsem se zeptat jestli neni nakej internetovej obchod s Nintendo WII v kterym uz je chip neco jake je hrejte.cz :) Diky moc za odpovedi poslu THX a credits:):)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.