Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

120 gb hdd

Johnysko

Otázka

Mozna bych mel zajem koupit 120 GB hardisk od uzivatele tkservice z aukra,jelikoz cena 120 GB v normalnich obchodech je dosti prehnana,ale zase nevim jak je spolehlivej a jestli je pravda ze disky jsou novy a jenom odzkouseny a rozbaleny.Ma nekdo zkusenosti s timto uzivatelem nebo nekdo kdo si u nej tento HDD uz kupoval ?

prikladam link : http://aukro.cz/item492328966_120_gb_hdd_xbox_360.html

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Hele podivej, vidis ze nemá žadný negativní komentáře, čili lidi s ním mělí nejspíše dobrou zkušenost. Myslím si, že se nemáš čeho bát. Samozřejmě je vždy možnost, že ti místo disku pošle malou cihlu :D Ale kdyby jo, tak má aukro nějaký program pro ochranu zákazníku a tam se řeší takovéhle věci (i když nevím jak to funguje...). Já na Aukru kupuju nějakou chvíli a ještě se mi nestalo, že by mě někdo podvedl.

Odkaz ke komentáři

• 0

hej wroute moc dik,moc jsi mi pomohl a jestlize rikas ze osobka probehla v pohode a disk je novy tak to je parada,asi ho koupim od nej,jen by me zajimalo proc to prodava za tak malou cenu kdyz v obchode je dvakrat vetsi,nevis odkad je ma ty disky ? vis co ze se mu to takhle vyplati.

EDIT: jo a nemas na nej nahodou e-mail ?

Odkaz ke komentáři

• 0

E-mail mas v PM. To, proc to prodava tak levne neres a bud rad:)

hej wroute moc dik,moc jsi mi pomohl a jestlize rikas ze osobka probehla v pohode a disk je novy tak to je parada,asi ho koupim od nej,jen by me zajimalo proc to prodava za tak malou cenu kdyz v obchode je dvakrat vetsi,nevis odkad je ma ty disky ? vis co ze se mu to takhle vyplati.

EDIT: jo a nemas na nej nahodou e-mail ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Aukro.cz jsou nejvetsi zlodeji a jen v*l by u nich kupoval.

75% lidi kupuje veci z ebay (pri koupi treba 5ti veci se dohodne na postovnem s druhou stranou) a pak to haze na aukro. Proto se nedivte, ze si muze dovolit dat drazit 5disku a za minimalni cenu kdyz i tak ma na tom rabat aspon 30%.

Ja osobne na aukro.cz prodavam veci, ktere taham z ebay a zjistim, ze mi nepasuji (velikost obleceni, barva atd).Dam to tam draz,nez za co to koupim vcetne postovneho a lidi se o to perou a vydelam na tom i dvojnasobek.

Schvalne se mrknete na Pc,notebooky,mobily atd co se tam drazi.Vetsina veci je tak o 300kč nad cenou nez novy kus...

Pokud tam nekdo neprodava vylozene ceske veci (motorky,piana,obrazy,...) tak jde vse z dovozu

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to nechápu proč na Aukro nadáváš.

Sám tam prodáváš. Navíc lidé kteří se nakupování ze zahraničí bojí a nebo nemají možnost ze zahraničí kupovat si rádi něco koupí od lidí, kteří tu možnost mají.

Sám toho rád využiju. Je mi jedno odkud to sehnaly, důležitá je kvalita a přístup prodejce ke kupujícímu!

Odkaz ke komentáři

• 0
to video sem nevidel cely ale co tam jako ten capek dela ? pisou tam neco s upgradem a ze to pres SATA pripoji a dal nejak nevim co je principem toho upgradu ?

principem je ze se to pak pude chovat jako XBOX360 hardisk:-) musis tam ale tusim nahrat nejaky specialni oddil atd proto to potrebujes propojit s PC pres ten SATA kabel ja vezmu ale disk z aukra od tkservise za tech 1800 beru od nej kupony vzdy vsechno v pohode samo ze zalezi na tobe ale asi to pude drbacka

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud sem dobre pochopil..

tak rozebere tu 20 pripoji k pc... zalohuje do pc... pak pripoji ten 120GB A data z pc (a toho 20GB disku) nahraje na ten 120GB(ty 3 partision (nebo ted newim jak xDD) ) zkopirujes z toho 20GB na ten 120GB hdd... pak misto 20GB, vratis do toho krytu tu 120GB s tima datama z 20GB... a mel bys mit 120GB (ale je mozny ze to tak nebude)

Odkaz ke komentáři

• 0

Trochu jsem se o tohle tema pred casem zajimal a takhle jednoduchy to zase neni. Funguje to jen s nekteryma seriema WD disku a musi se flashovat FW disku. Navic musis mit vytazenou urcitou cast z orig. 120GB disku. Jinak budes mit i po upravach ze 120GB viditelnych jen 20GB (da se ale sehnat na netu - otazka pak stale zustava, jestli nezacne MS banovat i za naklonovane disky). Kdo nema jeste zadny disk, tak se mu jednoznacne vyplati poridit nejaky na aukru apod. Protoze za WD 120GB 2.5" disk da clovek 1300-1400. Za cca 500Kc koupis 20GB jetinu kvuli pouzdru a redukci. A kdyz to sectes, tak se da rovnou poridit 120GB origos. Mimochodem zahlednul jsem na aukru, ze tam nejakej typek nabizi do xboxe disky vetsi jak 120GB..tak na to pozor..100% to bude podvod jako vysitej. Pac zatim neni znam zpusob, jak dostat do xboxe disk vetsi jak 120GB..protoze ani MS vetsi nenabizi, tak neni kde vzit cast, co se do disku flashuje.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja jsem zrovna v patek menil 20 za 120 GB, neni to nic tezkyho. Ten 120 GB Western maj v Alze i Mironetu za dvanact stovek. Ty bany teoreticky mozny casem jsou, ale zatim se to nikomu nestalo. Rek bych, ze by byl Microsoft sam proti sobe, kdyby za tohle banoval. Tuhle vymenu si delaj i lidi, ktery kupujou originalky, jen nechtej platit tolik za 120 GB disk.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu