andre.11 Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Tak pro fanousky PES6 mam good zpravu,po celodenni praci se mi podarilo vytvorit ISO PES6,kde uz jsou komplet dresy vsech tymu,Nemecka liga,loga klubu,loga soutezi(World Cup,Euro Cup.....),kopacky,reklamni panely na stadionu,nove mice a navic komplet v cestine!!!!Je to primo importovane do ISO hry tahze vse funguje i bez option save.Delal jsem to hlavne proto,ze dresy v Option udelat nejdou a pry ani nepujdou.Vse jsem vkladal pomoci GGS,krom cestiny tu pres DKZ,ale makacka vsechny soubory se museli vkladat po jednom,no trvalo to 5-6h prace.cestina je predelana z PC verze kterou udelali chlapci z fifacz.com Pokud by byl zajem hodim to do CSO a nahodim na RAPID uvod do Master Ligue zapas Chelsea-Middlesbrough Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jistě dobrá práce andre....drsné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jj hoď to sem ..(když mám ten Premium Account).. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 :wow: si master chlape pls upni to někam jinam než ne rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Tak uz to hazu na RAPID(mel sem maly problem s cestinou,restartovalo se PSP,ale uz ok,Vortex me poradil,sice dalsich 6h prace navic :D )pokud by chtel nekdo misto rapidu torrent,no problem. Tady je Option k ISO,funguje na 3.0X OE-X,kde je -100% real names (players & teams) -Real Badges -Bundesliga (Other Leagues C, included Bayern) -CL Teams (Others Leagues A & B): CSKA, Steaua, Spartak, Shaktar, Levski, AEK. -Summer transfers and some winter transfers(Gago, Higuain, Larsson...) -Assigned boots -New players created: - La Liga (Gil Ribeiro, Jonatas, Chica, Iturriaga, Nacho Monreal, Wagner, Casilla...) - Premier, Serie A, ligue 1... young players and missed players, not 100%. :D Akorat Barose sem zapomel prehodit do Lyonu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 a nebyl by pro evo 6 ale aby byla jenom jedna az dve slozky na stahnuti diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 a nebyl by pro evo 6 ale aby byla jenom jedna az dve slozky na stahnuti diky moc na torrentu urcite,ale na rapidu ne nejsem kouzelnik,abych narval 850MB do 200MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Trvalo ti to kratší dobu než mě loni. :D Já to dělal od 21:00 do 6:00. :) Taky se ale přiklánim k něčemu jinýmu než rapidu a torrentu. Nejlepší je pro mě asi http://www.edisk.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Tak uz to hazu na RAPID(mel sem maly problem s cestinou,restartovalo se PSP,ale uz ok,Vortex me poradil,sice dalsich 6h prace navic :D )pokud by chtel nekdo misto rapidu torrent,no problem.Tady je Option k ISO,funguje na 3.0X OE-X,kde je -100% real names (players & teams) -Real Badges -Bundesliga (Other Leagues C, included Bayern) -CL Teams (Others Leagues A & B): CSKA, Steaua, Spartak, Shaktar, Levski, AEK. -Summer transfers and some winter transfers(Gago, Higuain, Larsson...) -Assigned boots -New players created: - La Liga (Gil Ribeiro, Jonatas, Chica, Iturriaga, Nacho Monreal, Wagner, Casilla...) - Premier, Serie A, ligue 1... young players and missed players, not 100%. :D Akorat Barose sem zapomel prehodit do Lyonu :D ....diky andre....diky,diky...hned to tam hodim a o vikendu prozkousim :-)) PS: to upravene CSO/ISO najdu kde?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Vecer to v CSO nekam nahodim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Vecer to v CSO nekam nahodim :) ok chlape....jinak diky i za ten option! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Jses frajer, diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Tak jak to vypada s uploadem? Uz se nemuzu dockat... Pro evo v cestine, origo dresy a soupisky,to je uzasny.Takze jeste jednou DIKY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Tak jak to vypada s uploadem? Uz se nemuzu dockat... Pro evo v cestine, origo dresy a soupisky,to je uzasny.Takze jeste jednou DIKY :D uz uz :D http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7824 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 ty jo tak diky moc...... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Nazdar andrew....hral jsem ten pro Evo podle tveho option a nasel jsem par drobnosti...preklepy- treba u nazvu Spartaku a Lokom. Moskva, ci Porto...a ve sparte u M. Haska :-) U sebe jsem si to opravil,ale je pro info. Btw. to Porto mi opravit nejde...je tam misto toho Oporto....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Nazdar andrew....hral jsem ten pro Evo podle tveho option a nasel jsem par drobnosti...preklepy- treba u nazvu Spartaku a Lokom. Moskva, ci Porto...a ve sparte u M. Haska :-)U sebe jsem si to opravil,ale je pro info. Btw. to Porto mi opravit nejde...je tam misto toho Oporto....??? jj to Porto je chybka,ale az budu mit opravu i na ty nektery posunuty dresy hodim sem cely cely 0_text ktery jen vlozite do ISO hry pres UMDGen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Pro detailisty: :D opravil sem posunuty dres Sparty,pres GGS(ale pekna drbacka),jak opravim zbyle 3 hodim to sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 muzu se zeptat, jak to ulozit do psp??? ma se to ulozit normalne jako save??? a pak to ve hre nahrat??? mam origo UMD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.