Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer 6

andre.11

Recommended Posts

Tak pro fanousky PES6 mam good zpravu,po celodenni praci se mi podarilo vytvorit ISO PES6,kde uz jsou komplet dresy vsech tymu,Nemecka liga,loga klubu,loga soutezi(World Cup,Euro Cup.....),kopacky,reklamni panely na stadionu,nove mice a navic komplet v cestine!!!!Je to primo importovane do ISO hry tahze vse funguje i bez option save.Delal jsem to hlavne proto,ze dresy v Option udelat nejdou a pry ani nepujdou.Vse jsem vkladal pomoci GGS,krom cestiny tu pres DKZ,ale makacka vsechny soubory se museli vkladat po jednom,no trvalo to 5-6h prace.cestina je predelana z PC verze kterou udelali chlapci z fifacz.com

Pokud by byl zajem hodim to do CSO a nahodim na RAPID

uvod do Master Ligue

psp1_443858166.gif

zapas Chelsea-Middlesbrough

psp2_689558259.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz to hazu na RAPID(mel sem maly problem s cestinou,restartovalo se PSP,ale uz ok,Vortex me poradil,sice dalsich 6h prace navic :D )pokud by chtel nekdo misto rapidu torrent,no problem.

Tady je Option k ISO,funguje na 3.0X OE-X,kde je -100% real names (players & teams)

-Real Badges

-Bundesliga (Other Leagues C, included Bayern)

-CL Teams (Others Leagues A & B): CSKA, Steaua, Spartak, Shaktar, Levski, AEK.

-Summer transfers and some winter transfers(Gago, Higuain, Larsson...)

-Assigned boots

-New players created:

- La Liga (Gil Ribeiro, Jonatas, Chica, Iturriaga, Nacho Monreal, Wagner, Casilla...)

- Premier, Serie A, ligue 1... young players and missed players, not 100%.

:D Akorat Barose sem zapomel prehodit do Lyonu :D

Odkaz ke komentáři

Tak uz to hazu na RAPID(mel sem maly problem s cestinou,restartovalo se PSP,ale uz ok,Vortex me poradil,sice dalsich 6h prace navic :D )pokud by chtel nekdo misto rapidu torrent,no problem.

Tady je Option k ISO,funguje na 3.0X OE-X,kde je -100% real names (players & teams)

-Real Badges

-Bundesliga (Other Leagues C, included Bayern)

-CL Teams (Others Leagues A & B): CSKA, Steaua, Spartak, Shaktar, Levski, AEK.

-Summer transfers and some winter transfers(Gago, Higuain, Larsson...)

-Assigned boots

-New players created:

- La Liga (Gil Ribeiro, Jonatas, Chica, Iturriaga, Nacho Monreal, Wagner, Casilla...)

- Premier, Serie A, ligue 1... young players and missed players, not 100%.

:D Akorat Barose sem zapomel prehodit do Lyonu :D

....diky andre....diky,diky...hned to tam hodim a o vikendu prozkousim :-))

PS: to upravene CSO/ISO najdu kde?? :D

Odkaz ke komentáři

Nazdar andrew....hral jsem ten pro Evo podle tveho option a nasel jsem par drobnosti...preklepy- treba u nazvu Spartaku a Lokom. Moskva, ci Porto...a ve sparte u M. Haska :-)

U sebe jsem si to opravil,ale je pro info. Btw. to Porto mi opravit nejde...je tam misto toho Oporto....???

Odkaz ke komentáři

Nazdar andrew....hral jsem ten pro Evo podle tveho option a nasel jsem par drobnosti...preklepy- treba u nazvu Spartaku a Lokom. Moskva, ci Porto...a ve sparte u M. Haska :-)

U sebe jsem si to opravil,ale je pro info. Btw. to Porto mi opravit nejde...je tam misto toho Oporto....???

jj to Porto je chybka,ale az budu mit opravu i na ty nektery posunuty dresy hodim sem cely cely 0_text ktery jen vlozite do ISO hry pres UMDGen

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu