Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Má cenu si pořizovat xbox,když nemám lcd?


Geralt13

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak můžeš to brát jako investici do budoucna ne? :) Prý se dá hrát i na normální TV je pravda že ten obraz není tak kvalitní ale ty TV nejsou tak drahé jak se zdá a navíc určitě rodiče nebo ty sám budete kupovat nový TV který bude tak akorát na XBOX :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Grafika bude tak dobrá jak dobrá je televize. Pokud tě blbej obraz ruší třeba i při sledování filmů, nemá xbox před novou tv cenu. Pokud se dá televize normálně sledovat, dá se na ní hrát. Mám starý crt a v pohodě :)

Jen bacha na některý hry, některý maj HODNĚ malý písmenka, třeba Dead Rising je známý tím že na starších tv se skoro nedají číst texty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tohle by mě taky zajímalo, o víkendu budu mít xko, ale doma mám jen dvě crt televize, jedna Thompson má odhadem 50 cm a druhá Teslo 30 cm uhlopříčku... i když je ta Tesla asi o něco novější, je asi zbytečné se ptát že hrát na Thompsonu bude lepší??

...Poněvadž tak před 6 lety, když jsem hrával na Nintendu 64, platilo, že čím menší uhlopříčka tím lepší obraz... asi se ale doba změnila lol xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja kdyz jsem si porzioval xbox, tak jsem mel starou CRT TV a jedine co me vedlo ke koupi Plazmy bylo to, ze jsem treba u NHL poradne neprecetl menu.....jinak vse bylo ok a stacilo mi to. Ale diky levnejsi koupi Plazmy, jsem nevahal ani chvili. Myslim si, ze stejne na to casem prejdes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu