needyejt Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 zdarec lidiky parite nekdo tuto hru? je to mazec jake se vam povedly udelat triky? me se povedlo pustit motorku pretocit o 360° ( valel jsem jakoby sud ) se chytit se a doskocit ale nwm jak sem to udelal pls vypiste tady sve triky a jak jste je udelali:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Spíš by mě zajímalo jak se děla Backflip nebo Frontflip vždy při točení dozadu když byl vzhůru nohama tak se pustil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Docela jsem to jednu dobu pařil. Ve hře je seznam triků. Ten tvůj trik je myslím 360 Body varial (šipka ? + XO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
needyejt Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 back flip taky nwm nevite nekdo o podobne hre tak to 450MB? - uz nemam vic volne pameti ( pls trcky piste dalej ) jo jeste kde najdu seznam tricku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Nevím velikost, ale je ještě MTX Mototrax, ATV Offroad Fury PRO, ATV Offroad Fury : Blazin' Trails. Všechno je to myslim ze stejné serie. Backflip se dělá tlačítkem R+kombinace šipek, ale už je to dlouho co jsem to hrál a podrobnosti si nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Tak backflip se dela tlacitkem R a kdyz najizdite na rampu tak dejte za sebou sipku nahoru a dolu...360 se dela stejne akorat bud sipka doleva a doprava nebo opacne..podle toho na jakou stranu chcete...ale jinak dik AngelF ptz s tim R sem to ubec netusil:cheesygrin:a taky sem si lamal hlavu s tim jak ten backflip udelat :)ale jinak myslim ze docela ok hra :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 ktora s tych hier co pisal AngelF je podla vas najlepsia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balcik Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 skus backflip s hartatackem to mi jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.