Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp baterka,dá se ještě použít????


oboda7

Otázka

Cau lidi,skousel jsem si udelat pb jakoby pres ten navod jak mam v te baterce dat jakou tu nozicku nahoru aby se nedotykala neceho a z to pak melo byt pb ale baterie v navodu byla jina (mela ty nozicky uplne jinde)takze sem nevedel jak dal a pak sem nakovec utrhnul dve ty nozicky. tak se chci zeptat jestli je jeste pouzitelna jako funguje ale bojim se ze vybuchne bo co,jak se psalo v tom navodu)bylo to myslim od motta.poradte pls

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Lol, ty jsi vazne.. mno proboha clovece, kdyz neco nesouhlasi, tak to necham bejt a nebudu se do toho vrtat a rezat uplne jine kontakty :roll:

Proste ty nozicky zase zpet pripajej a neboj se.. Pokud jsi je nejak ulomil a nemas je jak pripojit, tak baterii nepouzivej, jelikoz mikrochip na baterii se prave napr. u Li-ion stara o cely jeji chod, o napajeni, kontroluje teplotu, kontroluje aby nedochazelo prave k prehrati, prebijeni apod. Pokud jsi nejake funkce vyradil z chodu, muze to byt pro baterii kriticke..

Ale jak rikam, nevim co jsi preriznul, jestli jsi to dal zpet apod. Pokud das vse hezky zpet, neni se ceho bat. Pokud to zpet nedas, je to vazne riziko - minimalne tim baterii budes devastovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu