.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Vite nekdo o e-shopu, ktery by mel knihy v anglictine za stejnou nebo mensi cenu nez Amazon.com, a samozrejme by posilal do CR? Klidne tedy muze byt i primo v CR, ale dost pochybuju, ze by mel lepsi ceny. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 zajdi si do libraxu tam mají celé odělení těhle knih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 zajdi si do libraxu tam mají celé odělení těhle knih Mne ale nejde o oddeleni s knihami, mne jde o CENY a VYBER, ktery ma zatim Amazon bezkonkurencne nejlepsi ze vsech obchodu, ktere jsem videl. Knihu tady prodavanou normalne v cestine tam sezenes vetsinou za 2/3 ceske ceny vcetne dopravy, a hlavne vetsina jejich knih se ani v CR koupit vubec neda. Tak jen shanim podobne dobry obchod, abych nebyl vazany jen na Amazon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.