Neo.... Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KIeJt4wWiGk Tohle vypadá na slušnou racingovku... Nehrál ste to někdo? Nemohl by někdo napsat jaký to je? Já to bohužel nemůžu vyzkoušet:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Sorry, ale dle meho to je fake.. stejnou hru jsem hral pred dvema roky na PS2 .. neco s tokyo racing nebo tak.. celkem zabavne.. a tady to je na PS3 neverim tomu, ze to je PSP hra jezdis po meste.. a blikanim na spolujezdce zapasis o prachy ci auta.. stejne dokola.. zachvili nudne.. ;) kdybych si vzpomel nekdy na presny nazev tak rad postnu i s videem, ze ti nekecam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 To není fake... je tam těch klipů víc a stranno nedělá faky... ta hra je street supermacy nebo ne? akorát že pro PSP. vypadá to slušně ale věřím tomu, že to je nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Já to hrál na PSP a za moc to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.