TCH Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Co si myslíte o nabídce PSP Base Pack za 50€ ? Kámoš našel někde v německu takovej obchod, koupil si tam plně funkční Gigapack za 250€. A prej tam maj Base za 50€ a jede tam tenhle tejden tak nabízí že mi to koupí... Nevíte co by to mohlo být zač? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 tak to je zajmave...za 50euro psp?to mas jenom za nejakych 1400cca..jestli to neni fake tak to je good si myslim ja :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 No právě, ale nevím jestli je to fake.... A ten kámoš tam jede na chvilku....a už si to od něj objednalo asi 5 lidí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 mozna bych ho chtel i ja :D jestli to teda neni fake :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 nemyslíš si že to je trošku blbost když GP stojí 250Eur...a BP 50Eur...kapke rozdíl ne ?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Pravda je že můj kámoš PSP před 2 rokama koupil za cca 1000kč v thajsku na trhu :D a funguje..... takže možný je všechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 mozna bych ho chtel i ja :D jestli to teda neni fake :) Sorry ale asi by neměl radost že přivádim další zákazníky kteří by ho v případě problémů zmlátili.... zatím je to vše v rámci naší školy... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 mozna bych ho chtel i ja :D jestli to teda neni fake :) Sorry ale asi by neměl radost že přivádim další zákazníky kteří by ho v případě problémů zmlátili.... zatím je to vše v rámci naší školy... :) aha..tak to je jedno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Ale ty PSP máš ne? Tak nevím jestli brát nebo ne.... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Ale ty PSP máš ne?Tak nevím jestli brát nebo ne.... :/ mam ale chtel bych este jedno :) na pokusy atd :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Njn. Ale ten kluk chce těch 50€ předem aby to za ně koupil takže od nás vybere cca 500€ a s tím tam pojede. A PSP (zatím) nemám :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Ted bych měl u sebe 30eur. tak jestli něco tak bych do toho šel,dal bych 30 ted a 20 potom :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Njn. Ale ten kluk chce těch 50€ předem aby to za ně koupil takže od nás vybere cca 500€ a s tím tam pojede.A PSP (zatím) nemám :( jestli nekecas ale asi jo tak bych bral dve nema ten obchod nejaky internetovy stranky nebo jak se ten obchod jmenuje , nechal bych mu i nějáký prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 On to nenabízí veřejnosti a nevíme co to je zač. Práve proto jsem se s váma chtěl poradit zda to má cenu brát.... Jinak bych to dal do Prodávám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 On to nenabízí veřejnosti a nevíme co to je zač. Práve proto jsem se s váma chtěl poradit zda to má cenu brát....Jinak bych to dal do Prodávám ;) Ale dej si bacha na fw aby nebyl třeba 3.0 :lol: Ale jestli bude pod 2.8 tak by to bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 On má za 250€ koupenej gigapack a má tam 2.50 ;) Akorát doufám že to bude funkční. Přeci jenom 50€ není normální cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 a mohl by toho koupit vic třeba 3? dal bych mu třeba za to litr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 nebo mi pošli přes PM na něj nějákej kontakt ať to nepíšem tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Sorry ale tohle by asi nešlo :( Ale můžu mu říct ať ti napíše adresu toho obchodu ;) A hlavně nevíme co to bude zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Sorry ale tohle by asi nešlo :(Ale můžu mu říct ať ti napíše adresu toho obchodu ;) A hlavně nevíme co to bude zač... ok tak at rekne nebo napise jenom sms nebo mě prozvoní neboj ja ho obtezovat nebudu ani to nekde nebudu rozhlasovat to jeho cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Ok, já mu zejtra ve škole řeknu že se o to zajímáš a on se ti buď napíše nebo ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Ok, já mu zejtra ve škole řeknu že se o to zajímáš a on se ti buď napíše nebo ne :))řekni mu že odměna ho nemine dal bych mu nějáký prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Ok, já mu zejtra ve škole řeknu že se o to zajímáš a on se ti buď napíše nebo ne :))řekni mu že odměna ho nemine dal bych mu nějáký prachy ... jak fly o peníze přišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Ok, já mu zejtra ve škole řeknu že se o to zajímáš a on se ti buď napíše nebo ne :))řekni mu že odměna ho nemine dal bych mu nějáký prachy ... jak fly o peníze přišel... klid nemej strach mam to promysleny :D stejne si chci to psp koupit jenom jako takovej doplnek do pokoje občas se podivam dovnitr a zahraju si originálku jinak na druhy psp mam do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 OK. A tímto totálně ukončuji diskuzi o možné objednávce produktu z německa, nic se nenabízí :!: A teď se chci zeptat: 1) Co si o tom myslíte? Myslíte že to bude v pořádku a funkční? Je to base pack 2) Jakou paměťovou kartu byste mi doporučili? Chtěl bych asi 2GB SanDisk, pokud možno pod 2 tisíce. Na ISO hry stačí normální (6MB/s) nebo je potřeba ta UltraII (10MB/s)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TCH
Co si myslíte o nabídce PSP Base Pack za 50€ ?
Kámoš našel někde v německu takovej obchod, koupil si tam plně funkční Gigapack za 250€. A prej tam maj Base za 50€ a jede tam tenhle tejden tak nabízí že mi to koupí...
Nevíte co by to mohlo být zač? :wink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts