MAx_PaynE Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Ahoj všem, mám noťas a to na hry nestačí, uvažuju o xbox 360 arcade edice, ale má smysl kupovat, když máme plochou klasickou telku a ne lcd?? Jak to je ohledně pálených her, co je potřeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 hledej v sekci pro zacatecniky najdes tam odpovedi na 95 % otazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Ahoj všem, mám noťas a to na hry nestačí, uvažuju o xbox 360 arcade edice, ale má smysl kupovat, když máme plochou klasickou telku a ne lcd?? Jak to je ohledně pálených her, co je potřeba? no hele...podle toho jaky hry...a jak moc stara telka...ty hry...no vypadaj jinak...a kdyz to mas jak ja(v pokoji starou telku a v obyvaku velkou 42 tak je to bida kdyz to vidis)a nektery hry se ani neda hrat pokad nemas aspon 60Hz napr SW: Force Unleshead...ale jinak je to hratelny...taky zavisi jakou normal telku mas:)proste na normal telce nejsou videt takovy efekty...ale JO hrat se to da:) jinak palenky...musis mit flash...nebo kdyz mas lite-on mechaniku tak ji vymenit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAx_PaynE Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 A jakou edici koupit? Je ten hardisk užitečný hodně? Stačí arcade edice? Nebo je lepší investovat do jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 hdd nebo 512mb kartu ... já tedka updatoval s 256 a sežralo mi to polovičku místa ...a na savy mám ted už jenom asi 40mb :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 rozhodne je lepsi investovat do premium edice nebo jak se to vlastne jmenuje :D ted sem z tech nazvu zmatenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 hdd nebo 512mb kartu ... já tedka updatoval s 256 a sežralo mi to polovičku místa ...a na savy mám ted už jenom asi 40mb :lol: moje řeč sem na tom stejně a planuju koupi hdd :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Precetl si tu nekdo krome Kapra nazev topicu? V nem se pta jen na kvalitu zobrazeni na crt tv. Jakou verzi koupit snad budete resit jinde, ne v topicu "Xbox má smysl na klasické tv?" :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Ja taky ASI budu na Vánoce mít xko.Mam 5 let starou CRT Thomson a ničeho se nebojím.Během roku našetřím možá na LCD monitor a je to v pohodě.Ja bych se nebál :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 takže asi tak ...měl jednu otázku navíc tak aby nezakládal další TEMA tak jsem odpověděl ... takže závěr na sstarý CRT není hrozný hrát dáse to alekdyž je TV moc mala do 50cm tak je to v některých hrách nepřehledný(burnout , midnight club apod) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts